Transatori pulpa

Sc. Primacom S.R.L.

20-06-2014 | EXPIRA LA 22-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cine suntem şi ce facem?
Suntem firma Primacom, renumită în mai multe judeţe din România pentru produsele noastre din carne. Firma îşi desfăşoară activitatea cu success din 1897 şi este în continuă dezvoltare şi astăzi.

Din moment ce în România se trăieşte din ce în ce mai greu, oamenii sunt împovăraţi cu credite pe care nu le pot achita, taxe peste taxe, şi salariile nu sunt de ajuns nici pentru minimul de trai, le oferim celor care doresc să lucreze în Germania, posturi pe perioadă nedeterminată în domeniul cărnii.
Vă oferim:
- posturi la tranşat pulpă pentru bărbaţi
- posturi la fasonat carne pentru femei.


CERINTE

Cerem din partea Dumneavoastră:
- seriozitate şi punctualitate
-experienţă de min. 2 ani la dezosat pulpă de pentru bărbaţi
- experienţă de min. 1 an pentru femei.


BENEFICII OFERITE

Dacă îndepliniţi aceste condiţii, noi vom încheia cu dumneavoastră contract pe perioadă nedeterminată, plătim primul drum din România în Germania, cazarea în apartament, transportul între locul de muncă şi cazare, asigurare de sănătate
Ce trebuie să faceţi:
Trebuie să veniţi la o probă de lucru şi pentru semnarea actelor la sediul firmei, în Tîrgu-Mureş, Str. Barajului, Nr. 5. Pentru documentele necesare la angajare şi mai multe informaţii contactaţi-ne la:
contact@petry.ro, erika@petry.ro, 0726.345.157, 0735.206.265


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Petry are experienţă de peste 130 de ani în industria cărnii. Datorită exigenţei şi voinţei necruţate de a prezenta calitate, a reuşit să îşi creeze renumele dorit.
Astfel a reuşit să păşească şi pe tarâm străin şi să construiască o relaţie de încredere cu abatoare din Germania, relaţie, care ţine de mai mulţi ani şi continuă să se dezvolte.