Posturi medici ortopedie in Germania

Job Connect

20-07-2015 | EXPIRA LA 19-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intermediem posturi pe specializarea Ortopedie - Traumatologie in trei clinici din Germania, despre care va invit sa cititi in randurile de mai jos.
Fie ca va intereseaza un post cu activitate principala de ortopedie – consultatii, tratamente, reabilitare, fie ca sunteti interesat de latura chirurgicala a acestei specializari, avem varianta potrivita pentru dumneavoastra.

Medic specialist ortoped
Clinica se afla in land-ul Saxonia-Anhalt, aproximativ in centrul Germaniei, intr-un oras cu peste 20000 de locuitori.
Aceasta clinica este una dintre cele mai moderne facilitati de reabilitare din Germania cu domeniul ortopedie, reumatologie si oncologie.
Are o capacitate de 280 de paturi.
Activitatea ortopedica este axata pe boli degenerative reumatice, pe ingrijire si interventie post-operatorie, in urma traumelor/ accidentelor si pe boli cu tumori solide sau boli sistemice maligne.

Medic specialist - primar ortoped
Clinica se afla in land-ul Bavaria, in apropiere de granita cu Cehia, intr-o localitate cu peste 17000 de locuitori.
Medicul cautat are nevoie de experienta in chirurgie ortopedica, pentru ca va activa in cadrul Departamentului de Chirurgie Ortopedica si Traumatologie.
Acest departament are ca activitati:
Chirurgia traumei si a mainii: o atentie deosebita se indreapta catre fracturi, ligamente, tendoane si afectiuni ale nervilor mainii si incheieturii mainii.
Centru de endoprotetica: reconstructie endoprotetica a coapsei, genunchiului, a gleznei; tratament chirurgical si conservativ al extremitatilor (fracturi, sindromae de compresie a nervilor) etc; tratament conservativ al afectiunilor coloanei vertebrale.

Medic rezident sau specialist ortoped
Clinica face parte dintr-unul din cele mai mari lanturi de clinici private din Germania. Este localitzata in land-ul Thuringen, intr-o statiune cu 15000 de locuitori.
Clinica este una de reabilitare ortopedica si pneumologica – oncologica.
Dispune de 200 de paturi pentru pacienti tratati pentru boli din acest spectru.
Activitatile departamentului de ortopedie se axeaza pe AHB dupa interventii chirurgicale asupra sistemului musculo – scheletic, AHB dupa artroplastia articulatiilor mari, dupa interventii chirurgicale de disc, AHB de rigidizare operatiuni si fracturi si alte afectiuni ce pot aparea la nivelul coloanei vertebrale si al sistemului musculo-scheletic.


CERINTE

Cerintele generale pentru a putea candida la aceste posturi sunt dorinta si motivatia dumneavoastra de a profesa intr-o clinica privata din Germania pentru cel putin 2 ani; cunoasterea limbii germane la nivel mediu – avansat (ideal: detinerea unui certificat lingvistic pentru nivelul B2 sau C1); disponibilitatea de a efectua demersuri pentru procesul de recrutare, inainte de un potential interviu, disponibilitatea de a participa la un interviu in Germania.


BENEFICII OFERITE

Ne angajam sa fim alaturi de dumneavoastra in tot procesul, pana dupa ce veti incepe activitatea in clinica. Va ajutam cu realizarea si depunerea dosarelor de Approbation si Recunoasterea Specializarii.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.