Medici specialisti pentru Germania

Point Cons International

07-10-2011 | EXPIRA LA 06-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Point Cons International, companie de Resurse Umane, impreuna cu partenerul ei Polidoc Germania, companie specializata in recrutarea de personal medical, cauta medici specialisti si rezidenti in domeniile:
- medicina interna (cu toate specializarile aferente)
- chirurgie
- medicina generala
- ortopedie
- oftalmologie


CERINTE

Toti candidatii trebuie sa detina cunostinte de limba germana la un nivel de minim B1.

Candidatul ideal trebuie sa-si manifeste interesul si capabilitatea de adaptare la cultura medicala germana si sa-si urmareasca dezvoltarea profesionala in clinici private de top din Germania.

Responsabilitati/beneficii:
Responsabilitatile vor fi descrise pentru fiecare specialitate medicala in parte conform fiselor de post ale angajatorului. Contractele individuale de munca sunt pe perioada de minim un an cu posibilitate de prelungire.

Imediat dupa semnarea contractului individual de munca se asigura in clinicile din Germania cursuri de integrare acoperind domeniile: limba germana, igiena, baza de date pacienti, sisteme IT, tehnica medicala si proceduri medicale.
Pachetul de compensatii si beneficii specifice fiecarui post se va negocia individual cu angajatorul in urma interviurilor.

Toti cei interesati ne pot trimite CV-ul in limba germana la adresa de email: andreea.gavrila@pointcons.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

Echipa Point Cons International este formata din specialisti in identificarea si evaluarea posibililor candidati dintr-o gama larga de profesii. Acestia se preocupa in a selecta si evalua in mod continuu candidatii, pentru a prezenta clientilor cele mai relevante personalitati.