Medici Germania

S.C. ASU WORLD S.R.L.

22-08-2013 | EXPIRA LA 24-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

GUTEN KÖPFE - noi combinăm competența noastră de specialitate cu know-howul regional al întreprinderilor cu activitate temporară, având experiență de ani de zile. Clienții firmei GUTEN KÖPFE profită de căi de comunicare și căi de hotărâre concise, flexibilitate antreprenorială, procese de încredere și competență la fața locului.
V-am trezit interesul de a vă alătura echipei noastre? Atunci, vă putem spune că firma GUTE KÖPFE Gemania ofera specialiștilor săi:
 Stabilitatea și know-how-ul unei companii naționale cu tradiție
 Exercitarea autonomă a activității medicale alături de o echipă medicală dedicată
Posibilitatea de a oferi pacienților servicii medicale la standarde internaționale
Un mediu de lucru modern, cu aparatură și echipamente de înaltă performanță
Un pachet salarial atractiv
Este o provocare pe care speram sa o acceptati!


CERINTE

Deoarece scopul nostru este creșterea calității vieții pacienților noștrii prin asigurarea unor servicii medicale accesibile și de calitate, NOI căutăm: medici și asistenți medicali dedicați profesiei dar mai ales pacientului. Tocmai de aceea, ne dorim ca în afara competențelor profesionale, să găsim în dumneavoastră o persoană care prin muncă și devotament să conducă la promovarea unor servicii medicale de înaltă calitate.
Căutăm persoane cu un înalt nivel de profesionalism, care dețin cunoștințe de limbă germană, calificare profesională specializată validă. Căutăm deschidere, spirit inovator, dar mai ales o atitudine pozitivă față - de pacient, o atitudine care sa ofere SIGURANȚĂ și ÎNCREDERE.


DESCRIEREA FIRMEI

Selectie si recrutare de personal