Medici ATI in Germania si Franta

Job Connect

06-01-2015 | EXPIRA LA 05-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Anul 2015 debuteaza cu noi oportunitati pentru medici specializati pe Anestezie si Terapie Intensiva. Germania si Franta sunt tarile cu care colaboram si din care clinici isi deschid portile pentru medici romani care doresc sa profeseze in sistemul medical german sau francez.

Pentru ca in anul 2014 un medic ATI a inceput activititatea intr-o clinica din Germania, credem ca si in acest an putem ajuta un medic sa isi atinga obiectivul.

De data aceasta, doua clinici ofera aceasta posibilitate. Va invit sa cititi mai jos despre ele:

Ambele fac parte din acelasi grup de clinici. Una dintre ele se afla in Bavaria, intr-un oras cu 11000 de locuitori dinspre sudul Germaniei. Profilul acestei clinici este de recuperare neurologica, ortopedica si neuro-oncologica.

Cealalta clinica este specializata pe recuperare neurologica si ortopedica si este localizata intr-un oras de 17000 de locuitori din land-ul Wastfalia de Nord, inspre vestul Germaniei.

In aceste clinici de recuperare sunt internati pacienti care au trecut prin diferite traumatisme, interventii chirurgicale si care au afectate deiferite functii psiho-neuro-motorii care necesita recuperare, pentru ca pacientii sa isi poata relua viata normala. In calitate de medic ATI in aceste clinici veti asista pacientii in diferitele faze prin care trec. Veti oferi ingrijire post-operator/ post-traumatism, veti mentine functiile vitale, veti asigura confortul pacientilor prin sedare si analgezie, veti preveni complicatiile datorate imobilizarii prelungite la pat etc.

Pentru medicii vorbitori de limba franceza la nivel mediu – avansat, fara sa fie necesar un certificat care sa ateste competentele de limba, intermediem posturi in Franta, intr-o clinica din nord – estul Frantei, care se afla intr-un oras la doua ore distanta de capitala Paris. Orasul are peste 55000 de locuitori, iar clinica are mai multe departamente, atat medicale cat si chirurgicale.
Clinica ofera locuri pentru 900 de pacienti in acelasi timp.


CERINTE

Printre documentele necesare obtinerii dreptului de a profesa ca medic sunt: certificatele de conformitate, certificat lingvistic de nivel cel putin B2 (sau un nivel avansat de limba germana, astfel incat sa il puteti obtine) si alte documente care se procura mai usor.

Certificatele de conformitate sunt necesare si pentru acceptarea dumneavoastra in Colegiul Medicilor din Franta.


BENEFICII OFERITE

Daca obiectivul dumneavoastra pentru anul 2015 este sa ajungeti medic in una din aceste tari, sunt cateva posibilitati pe care le puteti incerca, iar noi va vom fi alaturi in tot procesul, pana la inceperea activitatii dumneavoastra in una din aceste clinici.

Va invit sa discutam si va doresc un an bun si obiective implinite!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.