Medic specialist ortoped, Thuringen, Germania

Job Connect

31-12-2013 | EXPIRA LA 02-01-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sunteti medic specialist ortoped si vorbiti limba germana?

Va propunem un post de medic specialist cu posibilitatea de a ajunge intr-un timp scurt medic primar, intr-o clinica din Thuringen, in centrul geografic al Germaniei.

Clinica face parte dintr-unul din cele mai mari lanturi private din Germania.
Ofera servicii medicale de recuperare pentru afectiuni respiratorii, ORL, alergologie; are un departament de oncologie. Departamentul de Ortopedie, aflat in stransa colaborare cu cele de kinetoterapie si medicina sportiva include un Centru pentru Scolioza, cu 270 de paturi destinate pacientilor cu astfel de probleme.
Clinica ofera posibilitatea urmarii tratamentului in clinica, spitalizat, dar si ambulatoriu.


CERINTE

In cadrul acestui Departament de Ortopedie este nevoie de un medic care sa poata deveni in scurt timp medic primar.
Persoana potrivita este un medic specialist cu cel putin 5 ani experienta, care are simtul responsabilitatii si spirit de cooperare, in acelasi timp; care isi poate lua un angajament pe termen lung si care este capabil sa lucreze intr-un mediu orientat spre echipa si rezultate, pentru un salariu anual brut de minim 78000 de euro, cu posibilitatea de suplimentare prin garzile efectuate.

Activitatea in aceasta clinica este axata pe recuperare, astfel ca si activitatea medicilor ortopezi este cea de ortopedie conservativa.

Un nivel cat mai apropiat de B2 este necesar, astfel incat medicul sa poata fi integrat cat de curand in cadrul clinicii.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.