Medic Specialist ORL pentru Germania

Job Connect

10-09-2013 | EXPIRA LA 10-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajatorul este o clinica dintr-o localitate aflata in land-ul Thuringen, aflata la aproximativ 200 de km nord - est distanta de Frankfurt am Main. Face parte din primele cele mai mari trei grupuri de spitale private si clinici din Germania, grup care insumeaza peste 140 de facilitati de asistenta medicala la nivel national si are peste 44000 de angajati.

Clinica este specializata pe boli respiratorii, ORL, alergologie, oncologie, ortopedie, kinetoterapie si medicina sportiva.


CERINTE

Prin Job Connect, aceasta clinica doreste sa cunoasca si sa inceapa colaborare cu medici specialisti pe ORL, care sunt interesati de dezvoltarea / continuarea carierei in Germania, care au un nivel de limba germana B2 sau cel putin A2 si sunt dispusi in urmatoarele luni sa faca demersuri pentru a ajunge la nivelul B2. Angajatorul pune accent pe urmatoarele trasaturi: responsabilitate si cooperare, angajament si creativitate, spirit de echipa, deschidere si abilitati sociale.

Daca cele de mai sus vi se potrivesc, vom fi bucurosi sa va cunoastem si sa va dam mai multe informatii despre cum putem implini obiectivul dumneavoastra.

Daca dumneavoastra cunoasteti exact medicul ORL care face demersuri pentru a profesa in Germania, va multumim ca ii veti distribui acest anunt.


BENEFICII OFERITE

Pentru persoana care va ocupa acest post, angajatorul ofera:
salariu brut, negociabil anual;
30 de zile de concediu;
acordarea de despagubiri si asigurarea educatiei continue;
servicii in urgenta, platite suplimentar;
cooperare interdisciplinara.

Aceasta oferta va trezeste interesul? Va putem oferi detalii despre conditiile de candidare si despre colaborarea cu Job Connect, daca aplicati cu un CV actual si complet.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.