Medic ginecolog, Germania

Job Connect

23-10-2013 | EXPIRA LA 22-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clinica din Bavaria, Germania angajeaza medic specialist ginecolog.

Orasul in care se afla clinica este un oras de aproximativ 20.000 de locuitori, aflat in estul Germaniei.
Clinica face parte dintr-un lant de clinici si desfasoara activitati specifice urmatoarelor departamente: Chirurgie (generala, viscerala, vasculara, in urma traumelor, accidentelor), Medicina Interna (Diabetologie, Pneumologie, Limfologie), Urologie, Anestezie si Terapie Intensiva, Radiologie, Medicina Nucleara, Oncologie, Centru pentru Femei.

Centrul de Femei va fi locul unde medicul ginecolog isi va desfasura activitatea si impartit in trei sectoare: Obstetrica, Ginecologie si Afectiuni ale sanului.

Departamentul de Ginecologie ofera servicii de ingrijire la domiciliu sau in Spital, unde sunt tratate toate afectiunile genitale, prin tratamente sau metode chirurgicale.
In Departamentul de Obstetrica, medicii si moasele supravhegheaza si monotorizeaza saricini normale sau sarcini cu risc.
Sala de nasteri este echipata modern, permitand mai multe tipuri de nastere.
Centrul pentru afectiuni ale sanului permite o colaborare interisciplinara (ginecologi, oncologi, radiologi, patologi, psihologi etc.), pentru o abordare holistica si tratament optim al fiecarei afectiuni.


CERINTE

Daca sunteti medic specialist ginecolog si aveti nivel de limba germana B2 sau in apropiere de B2, daca va doriti sa profesati in Germania si puteti fi disponibil sa incepeti activitatea in Germania in vara anului 2014, atunci sunteti un candidat cu sanse mari pentru a ocupa acest post.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.