Locuri de munca pentru medici in Germania + oportunitatea de a urma curs de germana

Job Connect

10-09-2013 | EXPIRA LA 10-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stimati medici care va doriti o cariera in Germania,

Asa cum unii dintre dumneavoastra bine stiti, iar pe ceilalti ne vom bucura sa ii cunoastem, de mai bine de 4 ani mediem locuri de munca pentru medici din diferite specializari, in Germania.

Suntem alaturi de dumneavoastra pe parcursul intregului proces, va ajutam la intocmirea dosarelor, va gasim un loc potrivit pentru dumneavoastra, in conformitate cu dorintele si obiectivele pe care le aveti, in cadrul sistemului medical german. Incercam sa fim alaturi de medici in toate aspectele pe care le presupune asa o schimbare mare. Unul dintre cele mai problematice aspecte este cel legat de limba germana. Venim in intampinarea nevoii legate de nivelul lingvistic, organizand cursuri pentru medicii care doresc sa atinga nivelul optim de limba germana.

Extindem, an de an, cunostintele noastre cu medicii interesati de proiectele desfasurate, dar extindem si colaborarile cu clinici germane. De data aceasta, un nou client pe care il avem este un lant de clinici intins pe tot teritoriul Germaniei, format atat din clinici pe acut, cat si clinici de recuperare.

Sunt aproximativ 100 de clinici in care sa gasim un loc numai pentru dumneavoastra!


CERINTE

Nivelul de limba germana cerut pentru un medic, pentru a putea fi angajat, este, in unele land-uri, B2 si C1 in celelalte.

Spuneam mai sus despre cursurile de limba germana organizate, pentru a rezolva problema lingvistica.

Organizam, de la 1 noiembrie, un nou curs intensiv de limba germana, in doua locatii: Sibiu si Targu Mures.

Cursurile sunt destinate in mod special medicilor specialisti care sunt specializati in urmatoarele specializari:

Medicina Interna – Cardiologie, Hematologie, Oncologie, Pneumologie, Gastroenterologie
Geriatrie si Gerontologie
Reumatologie
Psihosomatica si Psihoterapie
Psihiatrie
Pediatrie
Chirurgie viscerala
Neurochirurgie
Medicina generala
Anestezie si Medicina Interna
Ortopedie
ORL
Urologie
Medicina legala
Obstetrica – Ginecologie
Radioterapie
Neurologie

Cursurile sunt tinute de profesori cu experienta in invatarea adultilor. Se desfasoara pe parcursul a trei luni, de luni pana vineri, cate cinci ore pe zi (9:00 – 14:00). Nivelul de incepere este nivelul A2 si fiecarui nivel ii corespunde cate o luna. Dupa parcurgerea intregului curs, participantii vor sustine examen pentru certificat de nivel B2 la Institutul Fides.

Pe parcursul acestor luni de curs, Job Connect va face, in locul dumneavoastra, activitatea de cautare a unui loc de munca.

Costurile cursurilor sunt de 2150 de euro, platiti astfel:
In timpul cursului, cate 50 de euro pe luna (presupunand ca vor fi 3 luni de curs, 50X3=150 de euro);
Dupa angajarea dumneavoastra in Germania, incepand cu a doua luna de angajare, veti incepe sa platiti restul sumei de 2000 de euro, in 8 transe a cate 250 de euro fiecare (lunile 2 – 10 dupa angajare).


BENEFICII OFERITE

Medicii care nu locuiesc in unul din aceste doua orase, dar se gandesc la participare, sunt liberi sa aleaga locatia cea mai potrivita pentru ei si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va ajuta cu aspecte organizatorice si administrative (locuinta, cazare etc.)

Daca stiti ca acum este momentul pentru a face schimbarea mult dorita, va oferim cu placere raspunsuri la intrebari si alte explicatii de care aveti nevoie.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.