Loc de munca in ingrijire persoane

GoWork.pl

02-06-2015 | EXPIRA LA 02-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Doamna Hanna locuieste in Harburg, are 99 de ani si din cauza varstei nu se mai descurca cu conducerea casei. Are o buna conditie fizica, merge cu ajutorul umblatorului. Are probleme cu inima.
Responsabilitati:
Ingrijitoarea trebuie sa conduca casa, sa faca cumparaturile, sa faca de mancare. Responsabilitati de ingrijire: mbracare, dezbracare, ajutor in timpu concumarii meselor, baie, ajutor in timpul mersului la toaleta, acompaniere la vizitele medicale.


CERINTE

Cerinte:
- o foarte buna cunoastere a limbii germane
- experienta in ingrijirea persoanelor varstnice
- empatie, rabdare si implicare in responsabilitati
- carnet de conducere


BENEFICII OFERITE

Oferim:
Candidatilor le oferim cazar si mancare gratuit, transport inspre sio dinspre Germania asigurat, asigurare, salarii atracative, loc de munca stabil.
Persoanele interesate de oferta noastra de munca le rugam są aplice la aceasta oferta sau są trimita un SMS la numarul +48 731-875-083 , cu numele Dvs, judetul si nivelul de cunoastere al limbii germane sau prin e-mail: recrutare@gowork.pl Va vom contacta cu siguranta.

Ne gasesti acum si pe facebook
https://www.facebook.com/pages/Lucreaz%C4%83-cu-Go-Work-%C3%AEn-Germania-ca-%C3%AEngrijitor-de-persoane-v%C3%A2rstnice/737526573011395?ref=hl


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.