Ingrijitoare Germania

GoWork.pl

05-05-2015 | EXPIRA LA 04-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locul si data plecarii: Karlstadt, 15.05.2015
Domnul Bruno are 75 de ani. Are parkinson. De el are grija sora.
Responsabilitati:
Ingrijitoarea se va ocupa de pregatirea meselor, de asemenea de ajutor in timpul baii, igienei corporale, ajutor in imbracare. Ingrijitoarea va veghea in timpul noptii.


CERINTE

Cerinte:
Cautam femei care au experienta in ingrijire si care cunosc cel putin la un nivel de conversatie limba germana. Ingrijitoarea trebuie sa fie nefumatoare.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
Salariatilor nostri le oferim loc de munca legal, salarii atractive, asigurare, cazare si mancare la locul de munca.
Persoanele interesate de oferta noastra de munca le rugam są aplice la aceasta oferta sau są trimita un SMS la numarul +48 731-875-083 , cu numele Dvs, judetul si nivelul de cunoastere al limbii germane sau prin e-mail: recrutare@gowork.pl Va vom contacta cu siguranta.

Ne gasesti acum si pe facebook
https://www.facebook.com/pages/Lucreaz%C4%83-cu-Go-Work-%C3%AEn-Germania-ca-%C3%AEngrijitor-de-persoane-v%C3%A2rstnice/737526573011395?ref=hl


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.