Ingrijitoare de persoane varstnice, Germania

GoWork.pl

23-04-2015 | EXPIRA LA 23-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Localizarea: Dusseldorf
Data plecarii:15.05.2015
Domanna Gertrud (90 ani, 90 kg, 165 cm, gradul III de invaliditate, a avut accident vascular de aceea este culcata, ii trebuie ajutor pt a sta . Are hipertensiu ne si Parkinson. Are nevoie de schimbarea pampersului- chilotii.
Responsabilitati:
In primul rand conducerea casei: curatenie, gatire, spalare. Responsabilitati legate de ingrijire: avut grija de igiena corporala, ajutor in mersul la toaleta, vegherea in timpul noptiim schimbarea pampersului-chilotilor.


CERINTE

Cerinte
Cautam femei care au experienta in ingrijirea persoanelor invarsta si care cunosc limba germana comunicativ. Ingrijitoarea trebuie sa fie nefumatoare.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
Loc de munca legal. oferte de munca solide, bonus de 400 de lei pentru o plecare rapida in Germania, salariu atractiv, depinzand de cunoasterea limbii germane.


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.