FORTELE DE MUNCA, ANGAJARI URGENTE

DEURECO

02-01-2014 | EXPIRA LA 04-01-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa pleci sigur in strainatate la un loc de munca sigur si bine platit? Hai cu noi si iti garantam 100% ca vei fi multumit. Fortele de Munca au la dispozitie posturi pentru gradinarit sere , plantat flori in ghivece , realizari de buchete. BENEFICII: Locuinta, mancare, asigurare medicala si vechime la carte de munca. PLECARI URGENTE SI SIGURE CU CONTRACT DIRECT! POTI SA FI SI TU UNUL DIN NOROCOSII CRE PLEACA IN STRAINATATE.POSTURI VALABILE IN GERMANIA SI AUSTRIA: 0760 549 559, 0748 675 528.


CERINTE

ULTIMELE PLECARI SI INSCRIERI INAINTE DE SARBATORI. Bonus de la Mosu transport gratuit pana la angajator. Castiga bani ca sa ai sarbatori fericite si linistite. Suna si tu acum pentru contract.


DESCRIEREA FIRMEI

I.R.C. companie finantata integral prin capital privat, specializat in furnizarea serviciilor profesionale de recrutare si plasare a fortei de munca in locuri de munca vacante in strainatate. Compania noastra detine toate acreditarile cerute de legea romana pentru furnizarea serviciilor, fiind inregistrata ca agent de plasare forta de munca sub nr.67/2012 la ITM cat si AJOFM. Experienta noastra in domeniul resurselor umane este dovedita prin plasarea catre locuri de munca vacante din companii straine a unui numar mare de solicitanti