Clinici din Germania angajeaza urgent medici pe specializarea ATI!

Job Connect

03-01-2013 | EXPIRA LA 02-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect, companie de consultanta si recrutare de medici pentru Europa, cautam, urgent, Medici Specialisti pe Anestezie si Terapie Intensiva, pentru doua clinici din Germania.

Una dintre clinici se afla in Land-ul Bavaria.
Este formata din 10 departamente: Medicina Generala, Chirurgie Vasculara, Medicina Interna, Chirurgie traumatisme, Reabilitare Geriatrie, Departament pentru Femei, Departament pentru Igiena, Radiologie, Ortopedie, ATI. Pe langa aceste departamente principale, clinica ofera servicii suplimentare: Centru pentru dureri abdonimale, Centru Zi Oncologie Clinica, Laborator Tulburari de Somn, Ingrijirea plagilor moderne.

Aceasta clinica este interesata de un Medic Specialist pe Specializarea Anestezie si Terapie Intensiva, pentru a completa numarul de 9 medici de acest fel care lucreaza deja in clinica.
Pe la departamentul de Terapie Intensiva si/sau Anestezie trec in total 4900 de pacienti anual, pacienti ai departamentelor de Medicina Generala, Chirurgie Vasculara, Ginecologie, Ortopedie, Chirurgie Traumatisme. Inca 1300 de pacienti anual provin din Chirurgia ambulatorie.

Activitatile unui Medic Specialist pe ATI in aceasta clinica se incadreaza in una sau mai multe din cele 4 sectii ale departamentului: Anestezie (Masuri pentru gestiunea sangelui, pregatire anestezie, anestezie ambulatorie); Terapie Intensiva ( Monitorizarea functiilor vitale, monitorizare hemodinamica, perfuzii, transfuzii, nutritie artificiala, stimulare cardiaca, ventilatie mecanica (5 spatii disponibile), hemofiltrare continua, terapie paliativa in caz de nevoie); Managementul durerii (blocul nervilor periferici sau dupa o interventie chirurgicala majora); Servicii de Medicina de Urgenta (in clinica si in afara ei, in colaborare cu alte Unitati de medicina de urgenta).

A doua clinica este situata in centrul Germaniei.
Clinica este una de reabilitare pentru boli neurologice si ortopedice, cu 271 de paturi, 3000 de pacienti pe an si 174 de angajati.

Activitatile unui Medic Specialist pe Specializarea Anestezie si Terapie Intensiva, in aceasta clinica, ar fi cele de Management al Durerii pe durata spitalizarii pacientilor, in functie de nivelul de complexitate al suferintei respectivului pacient.


CERINTE

- interes pentru dezvoltarea carierei in sistemul medical german;
- seriozitate si transparenta in luarea angajamentelor;
- grad de minim Medic Specialist in sistemul medical romanesc;
- nivel de limba germana cat mai apropiat de B2;
- disponibilitatea de relocare/ plasare imediata in clinica.


BENEFICII OFERITE

- profesarea intr-un mediu european, cu echipamente si tehnologii moderne;
- grila de salarizare conform sistemului medical german;
- consultanta si sprijin din partea Job Connect pe durata intregului proces, de la pregatirea primului contact cu clinica, pana dupa adaptarea medicului la noul loc de munca si finalizarea tuturor actelor si aprobarilor necesare.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.