Bucatar - Germania

Job Connect

11-02-2015 | EXPIRA LA 13-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

In prezent, colaboram cu un lant de clinici din Germania ce furnizeaza servicii medicale. Clinica este specializata pe diverse departamente precum: ORL, alergologie, ortopedie. De asemenea, exista si centre de reabilitare si hoteluri care ofera diverse servicii pacientilor.
Hotelul care apartine clinicii este un hotel de 3 stele, situat in centrul Germaniei, in landul Turingia, intr-un oras cu un numar de peste 15.000 de locuitori. In cadrul hotelului exista un restaurant care are o capacitate de 100 de locuri, patru sali de conferinte si o terasa.

Ca activitati zilnice dumneavoastra pregatiti bufetul si alte meniuri, sunteti responsabil de angajatii din subordine, asistati la inventarul lunar si nu in ultimul rand, respectati masurile in ceea ce priveste siguranta alimentara.


CERINTE

Pentru acest restaurant cautam un bucatar cu studii in acest domeniu.
Pentru indeplinirea activitatilor zilnice si pentru comunicarea cu echipa dumneavoastra, este important sa cunoasteti limba germana.
Daca doriti sa profesati ca bucatar in Germania, sunteti o persoana prietenoasa, creativa si sunteti dispus sa lucrati dupa un program de munca flexibil, astept cu interes sa discutam despre o posibila colaborare.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.