Asistenti medicali pentru o clinica de reabilitare in Germania

Job Connect

15-07-2015 | EXPIRA LA 14-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este un lant de clinici din Germania specializat pe recuperare medicala. Pentru o clinica din Nordul Germaniei ce apartine acestui lant, cautam 3 asistenti medicali sau ingrijitori care sa faca parte din echipa de ingrijire a pacientilor. Clinica are in jur de 200 de paturi si cazeaza in jur de 3000 de pacienti pe an.

Sarcinile dumneavoastra privesc ingrijirea pacientilor, ajutorul lor in activitatile zilnice si achitarea de sarcini primite de la echipa de asistenti medicali.


CERINTE

Cautam asistenti medicali sau ajutoare pentrui asistenti medicali care cunosc limba germana la nivel B2. Aveti disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi si de a face parte dintr-un serviciu de ingrijire a pacientilor?

Suntem bucurosi sa va oferim mai multe informatii daca sunteti interesat/a de aceasta oportunitate. Asteptam Cv-ul dumneavoastra in limba germana, in format Europass.


BENEFICII OFERITE

Salariul de pornire este de 1650 euro brut. La acest salariu se adauga sporuri in functie de programul, de numarul si tipul de ore lucrate.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.