Asistent medical pentru Germania

Carekraft

27-08-2014 | EXPIRA LA 29-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asistent medical generalist in centre pentru ingrijire si asistenta varstnici, in Germania.


CERINTE

- Diploma de asistent medical generalist
- Cunostinte la nivel mediu de limba germana


BENEFICII OFERITE

Oferim monitorizare si asistenta la fiecare pas de la intrarea in Germania, gasirea cazarii, instalarea in noul post de munca.


DESCRIEREA FIRMEI

În calitate de specialist în domeniul medical, careKraft este o firma a carei angajati au o experienta vasta si de lunga durata în materie de management, consulting si restructurare de cabinete medicale si camine pentru oameni varstnici. Partenerii nostri sunt numai institutii de top din domeniu, precum si diverse asociatii medicale specializate.
Ne asumam responsabilitatea de a suplini deficitul de personal existent pe piata germana in domeniul ingrijirii si asistentei varstnicilor prin crearea, respectiv mijlocirea de locuri de munca pentru cadre avand o calificare adecvata in acest domeniu.

Astfel, ajutam celor interesati sa-si descopere potentialul, sa-si dezvolte o pespectiva profesionala pe termen lung si sa-si îndeplineasca urmatorul pas în cariera profesionala.

Prestarea noastra de servicii nu înceteza nicidecum dupa mijlocirea postului de munca. Monitorizam clientii pe intregul parcurs al conlucrarii noastre.
Conlucrarea între noi în cadrul firmei precum si cu clientii nostri este deschisa si directa. Nu vindem ,,joburi noi" ci oferim servicii de consiliere individuala, competenta în metodele alese si deschidem clientilor nostri un acces cu caracter amplu catre noile lor locuri de munca.
Discutam obiectiv si sincer despre sansele si posibilitatile de succes ale clientilor nostri.
Vom folosi in mod consecvent masuri si cai prin care sa asiguram succesul clientilor nostri. Ne adaptam cerintelor clientilor nostri pentru a putea fi de ajutor cât mai multor oameni in vederea gasirii de noi perspective profesionale.

Nu cautam sub nici o forma forta de munca ieftina. Mottoul nostru este "remuneratie egala pentru aceiasi munca prestata". Dupa perioada de pregatire la locul de munca, respectiv dupa perioada de proba veti primi aceiasi remuneratie precum colegul dumneavoastra german la acelasi grad de calificare.