Angajam electricieni, instalatori si zugravi in Germania. Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul din Germania.

von Caprivi GmbH

03-04-2014 | EXPIRA LA 05-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferta noastra se adreseaza doar persoanelor serioase care-si doresc sa lucreze alaturi de noi pe perioade lungi.
Principalele responsabilitati constau in efctuarea lucrarilor in termen dupa planul stabilit si buna colaborare cu ceilalti membri atat al echipei noastre cat si a celorlalte firme de pe santiere.


CERINTE

Cerinte : minim 3 ani experienta in domeniul pentru care aplicati, cunostinte de limba germana la nivel conversational, disponibilitatea de lucra pe diferite santiere din Germania ( in special in zonele Bayern, Baden-Württemberg si Hessen).


BENEFICII OFERITE

Oferta noastra este standard, egala cu cea oferita angajatilor germani, fara nicio diferenta si nu este negociabila.
Concediu platit : 24 zile lucratoare / an.
Asigurare medicala, somaj, pensie identice cu cele oferite angajatilor germani.
Contract pe perioada nedeterminata.


DESCRIEREA FIRMEI

VON CAPRIVI GmbH reprezinta o firma de traditie, cu peste 9 ani de experienta in intermedierea si plasarea fortei de munca in intreaga Germanie. In tot acest timp am reusit sa ne impunem ca un jucator important in piata intermedierilor de personal, avand in prezent colaborari doar cu firme mari din domeniul constructiilor civile, industriale, amenajarilor interioare si exterioare. Incepand din 01.03.2013 ne-am deschis portile pentru cetatenii de nationalitate romana ce-si doresc sa lucreze alaturi de echipele noastre de electricieni, instalatori de apa si gaz, zidari, zugravi si nu numai.