Instructional Designer (Lector scenarii adaptate dupa materialul didactic)

ALTFACTOR SRL

02-01-2010 | EXPIRA LA 08-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Instructional designer-ul este persoana care defineste structura pedagogica si functionala, de continut a fiecarei aplicatii didactice multimedia. Pentru aceasta, ID-ul colaboreaza atat cu beneficiarul, cu expertii in domeniu (SME-Subject Matter Experts: lectori, trainer, instructor, profesori), cat si cu restul echipei de dezvoltare (graficieni, programatori, responsabili cu calitatea).
Principala activitate a unui instructional designer este elaborarea scenariului pedagogic si functional al aplicatiei software (lectie, curs multimedia).

Activitatea profesionala necesita creativitate, imaginatie, cultura generala si capacitate de intelegere a materialului didactic:
- colaboreaza cu expertii in domeniu pentru a identifica ce anume trebuie sa invete cursantul;
- defineste obiectivele de invatare si se asigura ca acestea sunt in concordanta cu materialul didactic expus;
- scrie scenariul didactic si functional al cursului, structurand si descriind in detaliu activitatile ti interactivitatile multimedia pe care le va contine cursul: impartirea in capitole si subcapitole, explicitarea continutului stiintific, descrierea partii grafice, descrierea interactivitatii dintre cursant si aplicatie, specificatii privind navigarea;
- participa la activitati cu caracter creativ (brainstorming) in vederea identificarii scenariilor reprezentative si conforme cu cerintele clientului;
- participa la structurarea si inregistrarea cunostintelor si competentelor acumulate prin realizarea de documente electronice de tip raport, studiu, template, lesson-learn, check-list, etc.


CERINTE

- foarte buna capacitate de comunicare verbala si scrisa;
- experienta in activitati didactice si cunostinte in domeniul IT, constituie avantaj;
- cunostinte de metodica predarii asistata de calculator;
- conostinte de limba engleza (scris ,citit, vorbit)- nivel avansat;


BENEFICII OFERITE

- training, pachet salarial motivant, bonusuri;
- posibilitatea construirii si dezvoltarii unei cariere;
- posibilitatea deplasarilor in strainatate;
- mediu de lucru tanar si dinamic;

Relatii suplimentare la tel: 0236 407030, 0743 573556
Detalii despre activitatea profesionala si produsele finite le gasiti pe site-urile www.altfactor.ro si www.educreativ.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Firma privata, ALTFACTOR Galati activeaza in domeniul productiei de software educational. In acord cu principiile de baza ale sistemului e-learning si standardele internationale in domeniu, firma propune produse integrate care cuprind o importanta componenta informationala structurata dupa principii pedagogice moderne si intregita de un design dinamic si de instrumente educationale interactive.
Firma beneficiaza de o experienta semnificativa, portofoliul sau cuprinzand, printre altele, mai mult de 200 de lectii in format electronic ce acopera o paleta vasta de discipline, utilizate in peste 1.500 de institutii de invatamant din tara.