INGINER PRODUCTIE CULINARA

RESURSE UMANE Recrutare & Selectie

23-07-2007 | EXPIRA LA 22-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

RESURSE UMANE, furnizor de servicii de recrutare si selectie, recruteaza pentru clientul sau ce isi desfasoara activitatea in domeniul Turism & Hoteluri & Restaurante, INGINER PRODUCTIE CULINARA cu urmatoarele responsabilitati:

Verifica, indruma, controleaza si ia masuri in sectiile de productie cu privire la :
- calitatea produselor finite;
- respectarea retetelor de fabricatie;
- diversificarea meniurilor;
- respectarea normelor igienico – sanitare;
- promovarea ofertei de produse si servicii.

Controleaza modul de prezentare al marfurilor si preparatelor in vitrine, rafturi, vitrine frigorifice, respectarea regulilor de vecinatate, protectia impotriva prafului, agentilor patogeni si caldurii;

Controleaza calitatea tuturor produselor finite precum si modul de prezentare a acestora sub aspect estetic si senzorial;

Ia masuri pentru efectuarea in timp optim si in bune conditii a receptiei calitative si cantitative a produselor si materiilor prime, operatiune la care participa efectiv, refuzand pe cele care nu intrunesc standardele de calitate solicitate;

Urmareste vizarea anuala a autorizatiei sanitare de functionare si autorizatiei de vanzare a produselor de origine animala de la unitatea de alimentatie respectiva.


CERINTE

- Absolvent studii superioare - Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor ( profilul Tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare - reprezinta un avantaj ).
- Participarea la cursuri de specialitate - reprezinta un avantaj;
- Capacitate de coordonare, planificare si analiza;
- Cunostinte de operare PC;
- Persoana dinamica, atentie deosebita la detalii, simt estetic;
- Abilitati de comunicare si spirit de echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

SERVICII de Recrutare si Selectie pentru pozitii entry level, Recrutare si Selectie EXECUTIVA exclusiv pentru pozitii de middle si top management. Administrare optima de personal. Training pentru dezvoltarea abilitatilor personale.

RESURSE UMANE ROMANIA
e-mail: office@rsumane.ro
web: www.rsumane.ro

*** Aplicatia dumneavoastra la acest anunt precum si transmiterea CV-ului pe adresele de e-mail anuntate implica acordul dumneavoastra in ceea ce priveste vizualizarea, analizarea si procesarea datelor dumneavoastra personale de catre reprezentantii RESURSE UMANE si de catre partenerii nostri.