CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ GRATUITE

Asociația Europa Socială

29-06-2015 | EXPIRA LA 29-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asociația Perspectiva Europeană, în parteneriat cu Asociația Europa Socială, Asociația Europe Generation 2020 și Asociația Nativ Consult anunță organizarea de cursuri de formare profesională în cadrul proiectului POSDRU/183/5.1/S/153620 „Ocupare și integrare pentru viitor”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru selectarea și încadrarea la unul din cele două cursuri de formare asigurate prin proiect, respectiv „Operator introducere, validare și prelucrare date” și „Competențe antreprenoriale”, toate persoanele trebuie să parcurgă etapa de informare și consiliere profesională.

Sesiunile de informare și consiliere profesională, prealabile derulării cursurilor, se vor desfășura în perioada iulie – septembrie 2015, între orele 09.00 – 17.00 în cele 3 birouri regionale.

Astfel, dacă sunteți șomer sau persoană inactivă și aveți domiciliul în județele Galați, Olt sau Dâmbovița vă așteptăm la unul din birourile regionale:

 SLATINA: Str. Nicolae Bălcescu, nr. 29 A, etaj 1, județ Olt.
Persoană de contact: Oana ȘONEI
Tel. 0786/227917, e-mail: cursurislatina153620@gmail.com.

 TÂRGOVIȘTE: Str. Lt. Stancu Ion, nr. 35, județ Dâmboviţa.
Persoană de contact: Estera VIBANI.
Tel. 0786/227916, e-mail: cursuritargoviste@gmail.com.

 GALAȚI: Str. Col. N. Holban nr. 10, bloc corp C3, județ Galați.
Persoană de contact: Adina BĂLAN.
Tel. 0786/227921, e-mail: cursurigalati@gmail.com.

Persoanele interesate sunt rugate să aducă în copie actele de identitate (B.I./C.I, certificat de naștere, certificat de căsătorie sau, după caz, hotărâre judecătorească de divorț), precum și diploma/adeverința care să ateste nivelul de studii (minim 8 clase).


CERINTE

-șomer sau persoană inactivă
-minim 8 clase
-acordul de a participa la programul integrat


BENEFICII OFERITE

-subvenții acordate cursanților


DESCRIEREA FIRMEI

ASOCIAȚIA EUROPA SOCIALĂ are ca obiective consolidarea sistemului de management și implementare a fondurilor structurale și a politicilor de dezvoltare din România. În acest sens, asociația noastră își propunere consolidarea corpului de specialiști în managementul fondurilor europene, urmărind, în același timp, dezvoltarea și eficientizarea sistemului de implementare. Astfel, asociația noastă are viziunea dezvoltarii socio-economice într-un sistem echilibrat, în baza unei strategii integrate.