Consultant Vanzari IT

Agress Service

28-06-2008 | EXPIRA LA 04-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam colegi cu o disponibilitate de munca pe termen lung care sa accepte provocarea de a promova si de a vinde produsele companiei, sa asigure consultanta pre si post vanzare clientilor si sa se implice activ in realizarea obiectivelor de vanzari.


CERINTE

Esti o persoana dinamica, sociabila si pasionata de IT?

Te asteptam sa te alaturi echipei noastre daca indeplinesti urmatoarele cerinte: detii abilitati foarte bune de comunicare si relationare, ai o atitudine pozitiva combinata cu o putere de convingere si retii cu usurinta date si caracteristici tehnice.
Experienta in vanzari te poate avantaja.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim in schimb posibilitatea de a lucra cu o echipa tanara, un mediu competitiv si un salariu atractiv corelat cu performanta.
Daca doresti sa lucrezi intr-o companie profesionista cu sanse reale de a creste profesional in conformitate cu performantele tale, convinge-ne ca esti persoana de care avem nevoie si aplica pentru postul de consultant vanzari IT.


DESCRIEREA FIRMEI

AGRESS BUSINESS COMPANY furnizeaza solutii IT&C din 1997. Suntem o echipa tanara, dinamica formata din 150 de colegi si reprezentam orasul Galati in alte zece orase din tara. Cu o retea formata din 21 magazine de specialitate, asistate de centre de service GSM si IT, am castigat increderea clientilor si partenerilor nostri.