Asociat Vanzari

RE/MAX PRO GALATI

17-08-2009 | EXPIRA LA 23-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal este acela care poate intrevedea posibilitatea unei afaceri profitabile in acest parteneriat . Trebuie sa fie o persoana care are spirit antreprenorial, care isi doreste sa detina controlul propriilor sale actiuni, care isi doreste sa devina cel mai bun in domeniul imobiliar, care s-a saturat de un program inflexibil si care constientizeaza lipsa de conduita profesionala care guverneaza piata imobiliara si mediul de afaceri din tara noastra.Trebuie sa fie o persoana care intelege ca pentru a castiga mai mult trebuie sa iti asumi responsabilitatea investitiei in propria ta afacere.Asumandu-ti acest parteneriat vei incepe o afacere proprie insa nu de unul singur,ci sustinut !


CERINTE

Calitati antreprenoriale
Studii superioare
Dinamism
Spirit inovator


BENEFICII OFERITE

1. Brand, recunoastere internationala in 68 de tari.
2. Venituri minime lunare de 500 euro in conditiile realizarii planului lunar de vanzari.
3. Comision maxim al agentului de pana la 80%.
4. Educatie continua si cursuri de specializare.
5. Acces la o retea nationala si internationala de birouri specializate in domeniul comercial/investitii.


DESCRIEREA FIRMEI

La nivel mondial RE/MAX a scris istoria succesului imobiliar in Statele Unite si in Canada, apoi a cucerit Africa, Australia si Europa si creste in continuare. Aproximativ 120.000 de agenti RE/MAX, 7.016 sedii in 68 tari.
Dupa 34 de ani de succes global, ACUM, si in Galati.
RE/MAX este operationala in cele mai mari orase, cele peste 26 de agentii si cei peste 120 agenti tranzactionand terenuri, apartamente, case, vile, proprietati imobiliare comerciale si proprietati imobiliare rezidentiale in Bucuresti, Cluj, Brasov, Bacau, Ploiesti, Botosani, Iasi, Timisoara, Constanta, Pitesti, Arad, Craiova.