Agent Broker in Asigurari

PARTENER DESTINE BROKER

20-09-2012 | EXPIRA LA 22-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

"DESTINE BROKER DE ASIGURARE"
Pasi simpli catre Succes !
Suntem parteneri cu toate societatile de asigurare. Vindem asigurari la pretul cel mai mic sau produse alese de client la societatea de asigurari la care doreste. Clientul contactat devine asiguratul nostru.
Cel mai mic pret. Cea mai diversificata oferta.
Reusita in afacerea DESTINE nu este niciodata intamplatoare. Faceti afacerea pe cont propriu, dar nu sunteti singur,veti descoperi care este valoarea muncii in echipa.Principiile si metodele pe care le promovam sunt rezultatul multor ani de experienta.
Ai fost sau esti agent/manager de vanzari al unei societati de asigurare? Ai fost inspector de asigurari? Ai renuntat in favoarea altui loc de munca? Ai renuntat din cauza preturilor prea mari sau al comisionul prea mic?
Te ajutam sa iti mentii portofoliul si relatia cu toti clientii.


CERINTE

-Persoana care doreste o cariera de succes in domeniul asigurarilor,propria sa afacere,propria sa echipa.
-EXCELENTE capacitati de comunicare,integritate, vointa, responsabilitate, toleranta, munca multa, incredere de sine si abilitate de a comunica.
-Experienta pe un job similar,constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

La DESTINE,castigi cat iti doresti/propui,in functie de obiectivele pe care ti le fixezi.


DESCRIEREA FIRMEI

BROKER societate de brokeraj în asigurări specializată în reprezentarea şi apărarea intereselor clienţilor săi în raporturile cu societăţile de asigurări este în măsură să negocieze cele mai avantajoase oferte pentru produsele şi serviciile de asigurări existente în prezent pe piaţa asigurărilor din România. Colaborăm cu cele mai reprezentative societăți de asigurări care operează pe piaţa de profil din România.