agent asigurari pentru asigurarile obligatorii de locuinte

Top Training System

17-03-2010 | EXPIRA LA 23-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Este o vorba despre o taxa impusa de stat, dar si o oportunitate extraordinara pentru colaboratorii nostrii!

Incepand cu anul 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie(prin legea 260/2008).
Pentru stat este o reforma, iar pentru noi o SANSA ENORMA!

Intr-o perioada scurta de timp, peste 8 milioane de locuinte trebuie sa fie asigurate. Intr-o perioada scurta de timp, agentii pot castiga sume enorme de bani! (la fel cum s-a intamplat in reforma pensiilor private obligatorii)

Inregistreaza-te GRATUIT in echipa noastra pentru ca sa castigi si tu.

Beneficiezi de toate informatiile necesare + reducere la asigurarea locuintei tale + PLATFORMA ONLINE PENTRU CONSTRUIREA UNEI ECHIPE DE COLABORATORI SI CLIENTI.


CERINTE

ambitie ,incredere in sine,rabdare


BENEFICII OFERITE

Comisionul primit in urma incheierii unei polite pentru asigurarea obligatorie a locuintei nu este inca stabilit. In momentul cand se vor stabili comisioanele le vom afisa si noi pe site.

Comisionul poate sa fie sau mic sau mare. Indiferent de valoarea comisionului, colaboratorii nostrii vor avea de castigat. Daca comisionul va fi mic, atunci probabil ca vom avea o concurenta slaba. Din moment ce trebuiesc asigurate peste 8 milioane de locuinte, indiferent de valoarea comisionului, noi recomandam sa iti formezi de acum o echipa. Pentru ca odata ce ai in echipa ta zeci sau sute de persoane, nu va mai conta comisionul primit pentru o polita incheiata.

Daca comisionul va fi mare, avand o echipa formata de acum vei avea avantaj in fata concurentei.

Atentie cu echipa formata vom lucra si in reforma asigurarilor de sanatate obligatorii. Acea reforma se preconizeaza a fi cea mai profitabila.


DESCRIEREA FIRMEI

TOP Training System, initiatoarea proiectului Reforma asigurarilor, este o societate care are ca si domeniu de activitate principal livrarea de seminarii si traininguri in domeniul dezvoltarii personale si profesionale. Din temele seminariilor amintim: educatie financiara, vanzare-negociere, comunicare, persuasiune, abilitati de prezentator, leadership, network marketing.



Specialistii nostrii, cu experienta in vanzari, educatie si consultanta financiara au participat si in reforma pensiilor private din Romania. Rezultatele de exceptie ne-au motivat sa implementam in activitatile sustinute de organizatia noastra si un nou concept care l-am denumit generic "Reforma asigurarilor".