SPITAL PUBLIC - MEDIC CARDIOLOG

MedJob Consulting

07-02-2013 | EXPIRA LA 09-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

MEDJOB CONSULTING cauta un medic cardiolog pentru un spital public din regiunea CHAMPAGNE ARDENNES, din Franta. Localitate se afla la 120km de Paris, 38 de km de Troyes si are 14000 de locuitori. Are o gara TER care o leaga de marile orase din Franta.


DETALII SPITAL :
Spitalul are o capacitate de 559 de paturi. In sectia de cardiologie lucreaza 2 medici la timp plin si 3 la timp partial. Echipa paramedicala : un coordonator, 13 asistenti medicali, 13 infirmieri, 1 kinetoterapeut, 1 secretara si o asistenta sociala.
Numarul de pacienti/an : 127, ore de spitalizare 8234. Numarul de acte medicale : 1032 electrocardiograme, 110 socuri electrice si 179 ecografii doppler. Patologii tratate : insuficienta cardiaca, fibrilatie, flutter auricular, ingrijiri paliative, bronsite acute, anemie, AEG, ascita, dureri toracice, reumatologie.
Serviciul de cardiologie dispune de: 15 paturi de cardiologie (6 cu supraveghere continua), in plus 15 paturi de medicina polivalenta.
Activitate : ingrijirea pacientilor din serviciu (spitalizare continua si spital de zi), urgente, ingrijiri in sectia de geriatrie, consultatii si explorari cardiologice. In clinica se fac interventii de punere de pacemaker.
Ecografie inima, ecografie transesofagiana, sonda endocavitara.
Aparate utilizate : Aparat de ecografie Philips et ecograf portabil.


CERINTE

Competente in ecografie cardiaca si echodoppler de vase si artere
Experienta in reanimare
Autonomie, spirit de echipa si disponibilitate
Diploma de specialitate
Certificat de conformitate
Nivel B1 de limba franceza.


BENEFICII OFERITE

Praticien contractuel, salariu brut anual 52 000€
Prime si avantaje sociale : 1200€ /luna in medie pentru astreintes si deplasari
Se lucreaza o simbata/odata la 3 saptamini


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de recrutare de nivel european, MedJob Consulting a fost creata cu scopul de a favoriza mobilitatea medicilor in toata Europa.

Recrutam pentru partenerii nostri de incredere din Franta si Marea Britanie, spitale publice si holdinguri private, medici in urmatoarele specialitati: ANESTEZIE, MEDICINA MUNCII, RADIOLOGIE, RADIOTERAPIE, PSIHIATRIE, CHIRURGIE, GINECOLOGIE, CARDIOLOGIE, PEDIATRIE, PNEUMOLOGIE, GASTROENTEROLOGIE, NEUROLOGIE, MEDICINA INTERNA, REUMATOLOGIE, NEFROLOGIE, MEDICINA DE FAMILIE, STOMATOLOGIE