Post : Diriginte lucrari santier

S.C. Acoperisul Verde S.R.L.

06-02-2011 | EXPIRA LA 12-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Misiunea dumneavoastra : de nationalitate romana, va trebui sa recrutati echipa romana de montaj, sa organizati deplasarile, sa gerati aprovizionarea cu materiale pe santiere, sa controlati punerea in lucru in conformitate cu normele de arta, sa participati la reuniuni referitoare la santiere si sa monotorizati din punct de vedere administritiv santierele.
Mediul dumneavoastra : post de lucru in regiunea de sud-vest a Frantei, veti lucra in sanul unei echipe compusa din tehnician ce calculeaza toate cantitatile necesare de materiale (si nu numai) si desenator. Acestia va vor aduce tot sprijinul necesar bunei functionari a santierelor.


CERINTE

Competententele cerute : trebuie sa stapaniti limba franceza, sa fiti format in domeniul constructiilor, al dulgheriei, (un avantaj il reprezinta meseria de sarpantier lemn), sa fiti organizat, riguros, lider pentru oamenii alesi in echipa dumneavoastra si sa aveti simtul responsabilitatii.


BENEFICII OFERITE

Forma dumneavoastra de remunerare : ca angajat francez, salariul dumneavoastra se va baza pe un fix (care urmeaza sa fie determinat in functie de competentele si experienta dumneavoastra), cu un comision din cifra de afaceri. Un vehicul va va fi furnizat precum si un telefon mobil si un laptop.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie de constructii specializata in realizarea de sarpante din lemn (sarpanta industriala, sarpanta lamelata incleiata, sarpanta traditionala, pereti osatura lemn).