Medici specialisti - Franta

PNP Conseil

18-05-2011 | EXPIRA LA 17-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

P&P Conseil, societate de consultanta si recrutare medicala, cu sediul in Paris, cauta MEDICI SPECIALISTI interesati de o cariera medicala in Franta.
Datorita experientei acumulate si a metodologiei utilizate, suntem in masura sa va propunem oportunitati profesionale in diverse spitale si centre medicale si sa asiguram integrarea dumneavoastra intr-un nou sistem cultural.

Domenii cautate : radiologie, cardiologie, anestezie, pediatrie (cu experienta in neonatologie),obstetrica-ginecologie, geriatrie,neurologie, psihiatrie,medicina muncii,gastroenterologie, kinetoterapie,etc.

Cei interesati de o astfel de oportunitate pot trimite Cv la adresa sante.ro@pnp-conseil.com sau direct pe site-ul societatii http://www.pnp-conseil.com


CERINTE

Diploma de licenta ; Certificat de medic specialist ; Certificat de inscriere la Colegiul Medicilor din Romania, Certificate de conformitate eliberate in baza directivei CE 2005/36/CE; cunostinte de limba franceza - nivel mediu / avansat.


BENEFICII OFERITE

Oferta: Contracte de munca pe durata nedeterminata ; salarizare la nivel european.
Vă stăm la dispoziţie pentru pregătirea candidaturii, a documentelor necesare acesteia. De asemenea, va oferim asistenta pe toata perioada interviului si ulterior, pentru ca instalarea dumneavoastră pe teritoriul francez sa se faca in cele mai bune conditii.
Nu percepem comision


DESCRIEREA FIRMEI

Societate de recrutere in domeniul medical.