CONSILIERI VANZARI pentru PARIS-FRANTA

Business Activ Consult

06-01-2016 | EXPIRA LA 05-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Venitul minimum garantat este de 1000 euro pe luna pentru primele 6 luni sau comision intre 15-30% una dintre cele 2 variante care este mai mare.
- Incepand din a saptea luna se ofera doar comision din vanzari 15% -30% bonusuri procentuale in functie de vanzarile dvs. in fiecare zi. Datorita faptului ca sunteti platit dupa primele 6 luni pe baza de comision incasarile dvs vor fi in functie de cat vindeti dvs, cu cat vindeti mai mult cu atat incasarile sunt mai mari.
• Daca optati pentru plata din comision, incasarile dvs vor fi in functie de cat vindeti dvs, cu cat vindeti mai mult cu atat incasarile sunt mai mari.
• Cazare: Apartamentele sunt confortabile si includ :TV, cablu, calculator si acces la internet in cele mai multe apartamente, precum si toate echipamentele necesare electrice. Ratele de inchiriere sunt de 75 – 85 euro pe saptamana cu toate cheltuielile incluse. Cheltuielile sunt incluse si sunt deduse direct din salariu. Doua persoane cel mai mult intr-o camera. Pentru primii 100 de candidati angajatorul va lua costul la cazare pe prima luna dupa a treia luna lucrata in cadrul Companiei.
• Programul de lucru: minimum 9 ore pe zi, de la 09:000-18:00. In anumite mall-uri se lucreaza 12 ore pe zi. Duminica, magazinele se deschid la 11:00 si se inchid la 17:00. Veti beneficia de o zi libera pe saptamana
• Biletul este platit de catre candidat si restituit dupa 2 luni


CERINTE

Descrierea jobului:
• Beneficiati de o perioada de training.
Training-ul de formare profesionala respectiv Tehnica Vanzarii de Produse si Procedura de Lucru, se va desfasura in centre comerciale. Veti face simulari cu managerul magazinului.
Se asteapta de la dvs :
• Sa abordati persoanele care trec pe langa dvs prin mall si sa le starniti interesul sa va ofere 5 minute ca asa le puteti face o demonstratie practica a produsului.

• Trebuie sa aveti o atitudine cordiala si respectoasa(Abordarea nu trebuie sa fie agresiva iar pe parcursul intregii prezentari trebuie sa ii mentineti interesati de produs)


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult este o firma de consultanta in domeniul afacerilor si resurselor umane.

Serviciile noastre sunt special concepute pentru a se adapta tuturor solicitarilor intr-o piata in continua dezvoltare in care concurenta este din ce in ce mai acerba iar nevoia promovarii valorilor este in continua crestere.