Consilier Vanzari,Venit : minim garantat 1500 Euro lunar, Locatie Paris

Business Activ Consult

24-07-2019 | EXPIRA LA 24-07-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Poziția: Consilier Vanzari

Tara: Franta



Locație : Paris

Magazinele sunt situate in zone cunoscute pentru turismul de shopping, 40 Rue du Four, 75006, 5 Rue des Francs Bourgeois, 75004, 350 Rue Saint-Honore, 75001 și Rue de Halevy 75009 Paris.

Poziții disponibile: 3
Locul de munca: Companie de produse cosmetice
Venit : minim garantat 1500 euro lunar sau comision. Comisionul este este intre 15-30% din vanzarea zilnica.

Ce oferă Angajatorul :

Perioada contractului: Contractul de colaborare pe o perioada nedeterminata cu compania. Veti lucra ca si autoantreprenor va veti plati taxele catre stat. Taxele se plătesc la 3 luni și sunt in valoare de 18%.
Programul de lucru este de 10h/ zi. 40 de minute pauza de masa si alte scurte pauze de care mai este nevoie.
Cazarea este 15 Euro/zi cu toate facturile la utilitati incluse. Distanta de la cazare la magazine este de 30 de minute de mers cu metroul.Jumatate din costul abonamentului la metrou este decontat de companie. Prima luna de cazare in Paris este de gratuita.
Transport:Transportul Romania-Franta va fi platit de catre companie.(Sunteti asteptat la aeroport de soferul companiei ).
Se ofera perioada de training
Masa este responsabilitatea angajatului


CERINTE

Cunoștințe medii de limba franceza scris si vorbit
Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult SRL fondata in 2003,si-a inceput activitatea ca si Agentie de Recrutare si Selectare de Personal autorizata de Ministerul Muncii in 2004 ,din dorinta unui om de a demonstra ca serviciile romanesti se ridica la standardele internationale.
Ne gasiti la adresa Romania, Cluj-Napoca, str. Regele Ferdinand, nr.21, ap.6 iar activitățile prestate sunt: Servicii de Recrutare intern si extern, Formare Profesionala ,Informare , Consiliere si Mediere a Muncii pe plan intern.