MANAGER CLIENTI

PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN

26-07-2007 | EXPIRA LA 25-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- s¿ recruteze ¿i s¿ instruiasc¿ reprezentan¿ii companiei în vederea îndeplinirii obiectivelor în ceea ce prive¿te cre¿terea num¿rului de clien¿i ¿i a gradului de satisfac¿ie a acestora
- s¿ coordoneze ¿i s¿ motiveze echipa de reprezentan¿i pentru a valorifica oportunit¿¿ile de afaceri
- s¿ monitorizeze ¿i s¿ evalueze s¿pt¿mânal performan¿ele înregistrate în zonele în care î¿i desf¿¿oar¿ activitatea, în scopul identific¿rii dificult¿¿ilor existente ¿i solu¿ion¿rii eficiente a acestora, prin vizitarea clientilor la domiciliul acestora.


CERINTE

- studii superioare
- bune abilit¿¿i de organizare, spirit de echip¿
- flexibilitate, foarte bune abilit¿¿i de comunicare
- disponibilitate de a se deplasa pe teren
- experien¿a în vânz¿ri constituie un avantaj


BENEFICII OFERITE

- Compania ofer¿ autoturism de serviciu.


DESCRIEREA FIRMEI

Provident Financial este un lider interna¿ional în furnizarea de credite de consum, cu o tradi¿ie de peste 125 de ani ¿i aproximativ patru milioane de clien¿i în toat¿ lumea. Provident Financial este cotat¿ la Bursa din Londra din anul 1962 ¿i ast¿zi este una dintre cele mai performante 125 de companii din Marea Britanie. În ultima decad¿, compania noastr¿ a pus bazele unor afaceri de succes în Europa Central¿, în ¿¿ri precum Polonia, Republica Ceh¿, Ungaria ¿i Slovacia, precum ¿i în Mexic. Num¿rul clien¿ilor pe plan interna¿ional a crescut rapid atingând, în prezent, 1.7 milioane de persoane. Serviciile c¿tre clien¿i sunt asigurate de 20.000 de reprezentan¿i locali ¿i aproape 3.500 de angaja¿i. Începând din aprilie 2006, Provident Financial a pus bazele unei noi afaceri în România. Principalul nostru produs este creditul de valoare mic¿, pe termen scurt ¿i f¿r¿ garan¿ii, acordat la domiciliu.