Bucatar

SC LANDBRUK SRL

06-11-2013 | EXPIRA LA 06-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- pregăteşte preparatele în conformitate cu standardele în vigoare;
- verifică îndeplinirea standardelor HACCP (etichetare, curăţenie etc.);
- verifică şi respectă zilnic fişa de producţie;
- montează preparatele pentru servire şi realizează elementele estetice;
- participă activ la întreţinerea/curatenia ustensilelor de bucătarie şi a echipamentului din dotare;
- ţine cont de perisabilitate, termenul de garanţie, de modul în care urmează să fie folosite ingredientele;
-verifica si intocmeste necesarul privind aprovizionarea alinemtelor necesare;
- verifică calitatea/aspectul/cantitatea produselor servite.


CERINTE

- receptivitate, calm, seriozitate, corectitudine;
- adaptare la un program de lucru flexibil;
- cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;
- rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;
- abilitatea de a prepara produse de gastronomie în conformitate cu reţetele de preparare;
- respectarea fluxurilor tehnologice în conformitate cu procedurile curente de lucru în bucătărie;
- abilitate pentru lucru în echipă
- rezistenţă la stress.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de Masa


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. Landbruk S.R.L. a fost infiinta in data de 22.02.2012, fiind o unitate cu profil industrial zootehnic. Obiectul de activitate al S.C. Landbruk S.R.L. este reprezentat de creşterea porcilor(cod CAEN 0146).
S.C. Landbruk S.R.L. face parte dintr-un grup de firme deja consacrate din judetul Prahova, dintre acestea le mentionam pe: “S.C. Carmistin S.R.L.”- firma de import -export carne
“S.C.Ana si Cornel S.R.L.” - fabrica de preparate din carne,
“S.C.Ladrisi Group S.R.L.” - abator pentru porc si vita
“S.C. Pajo Holding S.R.L.”- Crescatorie de taurasi pentru carne si 1200 ha teren arabil.
S.C. Avicarvil S.R.L. - Francesti,societate care se ocupa cu cresterea si abatorizarea puilor ,
S.C. Porcellino Grasso SRL - societate care se ocupa cu cresterea porcilor