SEF DEPARTAMENT CLIENTELA - DEVA, RESITA

ALPHA BANK ROMANIA

26-06-2008 | EXPIRA LA 02-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana vizata va coordona activitatea Departamentului Clientala al sucursalei, contribuind efectiv la atingerea obiectivelor specifice acestuia si la motivarea unei echipe de profesionisti formata din Consilieri clienti, Ofiteri operatiuni si Casieri; ea/el va asigura clientilor suport si consultanta profesionala de specialitate referitor la operatiunile solicitate de catre acestia.


CERINTE

Licentiat/a al/a unei facultati cu profil economic;
Min 3. ani experienta in sistemul bancar dintre care cel putin 2 ani experienta profesionala preferabil intr-o pozitie similara sau intr-o functie implicand activitate de supervizare in ariile clientela sau operatiuni in cadrul unei sucursale/ agentii;
Cunoasterea legislatiei bancare si a regulamentului BNR;
Cunostinte de limba engleza, scris si vorbit;
Orientare spre clienti si atingerea prompta, intr-o maniera profesionista, a cerintelor acestora si a obiectivelor tinta, planificate;
Abilitati de coordonator, de comunicare si relationare interpersonala;
Seriozitate, responsabilitate, initiativa, incredere in fortele proprii si putere de convingere.


BENEFICII OFERITE

Aplicantii vor avea oportunitatea sa se alature unei organizatii renumite, in continua crestere si vor beneficia de oportunitati de dezvoltare a carierei si un mediu excelent de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

ALPHA BANK ROMANIA apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experienta de peste 130 de ani in sectorul bancar. ALPHA BANK ROMANIA , prima banca straina ce a venit in Romania dupa anul 1990, ofera o gama larga de produse si servicii bancare pentru persoane fizice, cat si solutii complexe de finantare pentru corporatii.

Toate CV-urile vor fi pastrate in conditii de confidentialitate. Doar candidatii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.