INGINER CHIMIST, RESPONSABIL PRODUCTIE ANODIZARE

SECURIT GRUP

08-02-2012 | EXPIRA LA 08-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

COORDONAREA ACTIVITATII DE PRODUCTIE; ASIGURA LANSAREA PRODUCTIEI SI MONITORIZAREA PROCESULUI TEHNOLOGIC, VERIFICA RESPECTAREA PROGRAMARII PRODUCTIEI, MONITORIZEAZA PARAMETRII CHIMICI DIN LINIA DE ANODIZARE PRIN EFECTUAREA ANALIZELOR DE LABORATOR SPECIFICE PROCESULUI, VERIFICA RESPECTAREA PROGRAMARII PRODUCTIEI.


CERINTE

STUDII IN DOMENIUL INGINERIE CHIMICA INDUSTRIALA, CUNOSTINTE IN ANALIZE LABORATOR, EXPERIENTA IN URMARIREA PRODUCTIEI SI IN REALIZAREA COMENZILOR, DISPONIBILITATE LA PROGRAM, CAPACITATEA GESTIONARII INSTALATIEI DE ANODIZARE, CUNOSTINTE OPERARE CALCULATOR, COMUNICARE EXCELENTA (AVANTAJ LIMBA ITALIANA), ABILITATI DE LIDER, DINAMISM, HOTARARE, CAPACITATEA DE ASUMARE A RESPONSABILITATILOR.


BENEFICII OFERITE

bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

SECURIT GRUP S.R.L înfîinţată, în anul 2004 la DEVA este deja afirmată în domeniul oxidării anodice (eloxării) a aluminiului şi a aliajelor sale, inclusiv a celor cu conţinut ridicat de cupru, zinc şi siliciu. Societatea este de certificata pentru managementul calitatii (ISO 9001) si de mediu (ISO 14001).
Aprecierea crescândă pe piaţă a societăţii a fost atinsă datorită abordării în activitate a două principii fundamentale: tehnologia de avangardă si formarea unei echipe unite de ingineri şi 30 colaboratori de înaltă specializare. Spaţiile productive se întind pe o suprafaţă mai mare de 3000mp, dispunând de o curte mare şi de o magazie spaţioasă pentru primire, păstrare şi expediere a produselor. Locaţia optimă este ideală pentru preluarea comenzilor din oricare parte a Europei având la dispoziţie o reţea de logistică şi comunicare eficientă, competitivă şi operativă . ACTIVITATEA PRODUCTIVA: profesionalitate şi competenţă, repetabilitatea culorilor in anodizarea colorata, anodizare(eloxare) lucioasă, opacă, satinată / normală, semidură, dură . Studiul atent al pieselor şi utilizarea suporţilor speciali din titan, permite obţinerea unor excelente rezultate garantând absenţa semnelor lăsate de punctele de contact. ANODIZAREA (ELOXAREA) : Este un tratament de suprafată a pieselor din aluminiu, în scop decorativ şi de protecţie anticorozivă, fiind realizata prin oxidarea electrochimică controlată a suprafaţei aliajelor din aluminiu. Instalaţia modernă cu ciclu închis, proiectată şi construită în Italia, este formată din 33 cuve de proces şi 2 cuptoare pentru uscare. Volumul util al vaselor este de 1.1 mc având ca dimensiuni de gabarit intern: 2300 mm lungime; 400mm lăţime şi 1200 mm adâncime. Pentru garantarea unei înalte calităţi, se utilizează produşi chimici şi dispozitive de lucru exclusiv de fabricaţie italiană. TIPURI SI GROSIMI DE ANODIZARE(ELOXARE): grosimea stratului de oxid variază de la 2 la 100 microni, chiar şi pe aliajele cu conţinut ridicat de cupru, zinc şi siliciu. Se executa anodizare de protectie naturală si colorată cu o variată gamă de culori CLARIANT garantate ca uniformitate şi repetabilitate, satinare chimică, lustruire chimica, oxidare dura si semidura,vibrofinisarea si sablarea pieselor din aluminiu, diverse asamblari.