ECHIPA COMPLETA DE VANZARI - FLANCO DEVA

FLAMINGO

02-10-2006 | EXPIRA LA 08-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

In vederea deschiderii magazinului FlancoDEVA, precum si a dezvoltarii echipei de Vanzari existente in lantul de magazine Flanco Bucuresti, cautam candidati pasionati de vanzari pentru urmatoarele posturi:

- Adjunct Sef magazin
- Casiere.
Pentru toti membrii echipei se ofera oportunitati de dezvoltare personala si profesionala prin participarea la traininguri organizate de catre furnizori de renume din domeniul IT&C/ Electronic;


CERINTE

- Experienta in domeniul vanzarilor/comertului - minim 1 an, constituie un avantaj;
- Studii medii/ superioare finalizate;
- Cunostinte de baza in domeniulproduselor electrocasnice (Cunostintele avansate in domeniul IT/C si/sau electronic vor fi extrem de apreciate).
- Prezenta agreabila, abilitati de comunicare si prezentare;
- Limba engleza - nivel mediu, constituie avantaj;
- Energie, abilitati si pasiune pentru vanzari, placerea de a interactiona cu clientii;
- Capacitate de lucru in echipa si de invatare.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial corelat cu performanta;


DESCRIEREA FIRMEI

Numele Flamingo este traditional asociat tehnologiei informatiei. Flamingo ofera o gama extinsa de produse, acoperind practic sfera din ce in ce mai larga a tehnologiei IT si confluenta acesteia cu domenii conexe, in special din categoria multimedia - entertainment. Tehnologiile Audio-Video au migrat de la analogic catre digital, impunand in industia IT standarde noi.
Portofoliul produselor din categoria multimedia - entertainment cuprinde atat brand-uri proprii cum ar fi Ivory cat si brand-uri consacrate precum Sony, Panasonic, Philips, Samsung, Pioneer, Grand High, Orion, LG sau JVC, acoperind astfel prin varietate de brand-uri si prin gama de produse, toate segmentele de piata. Conceptul ¿casa digitala¿ reuneste toate echipamentele multimedia-entertainment, camere foto-video, DVD player, TV fie ca este in varianta traditionala sau in variantele cele mai recente - plasma, LCD si proiector, linii audio Hi-Fi, printer si multe altele, in jurul elementului central care le gestioneaza si la face sa interactioneze, sa comunice - PC-ul. Plasarea tuturor acestora in sufragerie, depasind sfera biroului de lucru, a determinat o noua cerinta pentru aceste echipamente; astfel, pe langa cerintele ce vizeaza performanta au aparut si elementele suplimentare de confort, ergonomie si nu in ultimul rand designul cat mai elegant.