Consultant Financiar

Interamerican

21-04-2008 | EXPIRA LA 21-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vanzare de produse de asigurare viata, non viata, pensii private, asigurari de sanatate, credite, etc


CERINTE

- minim 27 ani
- abilitati de comunicare, fire sociabila, placuta
- organizare a activitatii
- placerea de a lucra intr-o echipa dinamica
- studii superioare


BENEFICII OFERITE

Ai nevoie de bani? Simti ca poti mai mult? Incearca unul din cele mai bine platite industrii din lume !! Nu lasa ocazia sa treaca pe langa tine. Fara carte de munca, castig nelimitat, sistem atractiv de bonusari, program 100% flexibil, traininguri specializate, cariera, mediu de lucru placut si nu numai. aplica acum si viata ta se va schimba in bine. te asigur !


DESCRIEREA FIRMEI

De peste 10 de ani, INTERAMERICAN ROMANIA ofera clientilor sai solutii profesionale in domeniul asigurarilor, ajutandu-i sa investeasca intr-un viitor mai bun.
Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor cele mai bune programe si produse, asigurandu-le protectia financiara de care au nevoie. Parteneriatul cu clientii nostri este unul de lunga durata, cladit pe incredere, respect si profesionalism. Pentru a-si indeplini aceasta misiune, INTERAMERICAN ROMANIA beneficiaza de suportul a doua mari companii europene: INTERAMERICAN Grecia si EUREKO.
Potentialul de dezvoltare si stabilitatea grupului au atras in iunie 2002 prima investitie directa a Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare in domeniul asigurarilor in Romania (BERD).
In 2005, INTERAMERICAN si-a completat gama de servicii financiare oferite cu cel mai complex sistem de sanatate, Medisystem. Astfel Interamerican are avantajul UNIC de a pune la dispozitia clientilor sai toate cele trei clase de asigurari: viata, generale si sanatate.
Valorile companiei sunt inovatia si transparenta, la care se adauga o valoarea mai putin declarata dar foarte des regasita in atitudinea consultantilor nostri fata de clienti: compasiunea.
Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15656/1994,
Cod Unic de inregistrare: 6160809
Autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor: RA-034/10.04.2003
Capitalul social: 44.907.337 RON