Voluntariat in Africa

Scoala de voluntari Holsted

06-02-2011 | EXPIRA LA 12-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ai posibilitatea de a contribui cu 20 de luni din viața ta pentru a da o mână de ajutor unor vieți omenești?
Îți dorești o schimbare în viață și oportunitatea de a trăi noi experiențe?
Vrei să devii membrul unei echipe internaționale de voluntari dedicați?
Suntem în căutarea unor voluntari motivați , cu putere de muncă , pasionați de călătorii și dornici în a lua contact cu oameni provenind din diferite culturi. Dar mai presus de toate , punem accent pe voluntarii care au posibilitatea de a realiza mici schimbări în lumea în care trăim.
Programul în sine este implementat de către DRH Holsted , o școală specializată în pregătirea de Instructori de Dezvoltare care vor participa activ în cadrul unor proiecte diverse din Mozambic sau Malawi.

Programul conține:
- 6 luni de pre-curs – activități de voluntariat în Danemarca
- 6 luni de pregătire și studiu în cadrul școlii din Holsted
- 6 luni de muncă în Africa în cadrul unuia dintre proiectele noastre : Child Aid, Farmers Club, diverse proiecte de mediu , Teachers Training , acțiuni de vaccinare și combatere a HIV/SIDA
- 2 luni de împărtășire a experiențelor cu oameni din întreaga Europă
Pe parcursul programului plata costurilor aferente programului se efectuează prin munca de voluntariat în diferite domenii. Pe perioada șederii în Africa , beneficiezi de o asigurare de viață și o alocație lunară în paralel cu acoperirea costurilor de transport pentru deplasările din cadrul proiectului.

Programul va începe din Aprilie 2011.

Pentru mai multe informații, te rugăm să accesezi pagina de web : drh-holsted.org sau ne poți scrie un e-mail la : africa@drh-holsted.org


CERINTE

- nu există cerințe academice specifice
- limba engleză – la nivel conversațional
- motivație puternică , putere de muncă, voință și flexibilitate
- taxa de înrolare este de 3.000 DKK ( aproximativ 400 EURO)


DESCRIEREA FIRMEI

DRH Holsted lucrează în asociere cu ONG-ul HUMANA People to People, responsabil pentru coordonarea a 365 de proiecte de dezvoltare in Africa Subsahariană , India, China și America Centrală , acoperind în total necesitățile a 12 milioane de oameni.

În prezent , instructorii noștri de dezvoltare participanți în cadrul programului provin din țări precumAnglia, Spania, Germania , Suedia, Portugalia, Belgia, Italia, Ungaria, România, Slovacia, Slovenia, Lituania, Letonia, Polonia, Argentina, Mexic și Venezuela . Aceștia au vârsta cuprinsă între 19 și 56 de ani, unii dintre ei au absolvit o formă de învățământ superior, alții posedă mulți ani de experience practică sau posedă exclusiv spiritul de muncă și tăria de caracter pentru a oferi o mână de ajutor.

Voluntarii noștri provin din diferite medii culturale și sociale . Oricine este astfel binevenit și fiecare își poate aduce propria sa contribuție la a schimba lucrurile în bine.