INGINER TEHNOLOG - CUGIR, JUD. ALBA

S.C. STAR TRANSMISSION CUGIR S.R.L.

01-01-2007 | EXPIRA LA 07-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Puteti sa lucrati intr-o echipa de profesionisti in cadrul compartimentului Productie, unde veti identifica si solutiona problemele aparute in timpul fluxului de productie, veti optimiza procesele si timpii de productie pentru imbunatatirea eficientei, dovedindu-va capacit¿tile si competentele dumneavoastra in acest domeniu, intr-un mediu dinamic si motivant.
- Veti putea beneficia de training ¿On the job¿, completat de training ¿Off the job¿ pentru desavarsirea cunostintelor dumneavoastr¿ si implementarea lor în activitatea curenta.


CERINTE

- Bune cunostinte in domeniul angrenajelor cu roti dintate, cunostinte de proiectare asistata de calculator, vorbitor de limba germana sau engleza.
- De asemenea trebuie sa fie o persoana dinamica, cu spirit de initiativa si adaptabila la lucrul in echipa


DESCRIEREA FIRMEI

Star Transmission Cugir este o companie a DaimlerChrysler, cu locatia in Cugir, jude¿ul Alba
DaimlerChrysler este una dintre intreprinderile de automobile internationale de elita. Cu o prezenta globala solida, cu un portofoliu de piata puternic si nu in ultimul rand prin tehnologie si inovatii, DaimlerChrysler a atins pozitia de varf pe piata.
Compania romana Star Transmission Cugir (STC) produce pentru motoare si cutii de viteza, printre altele, ro¿i dintate, arbori cu came, pinioane si intinzatoare de lant. Clientii nostri sunt uzinele germane Powertrain din cadrul Mercedes Car Group si clienti din afara concernului. Produsele noastre se monteaz¿ în vehicule Mercedes-Benz, Chrysler, SMART, precum si în vehiculele marcilor Toyota, Renault si Skoda.
In acest an 2006, mai mult de 300 de angajati vor contribui la atingerea unei cifre de afaceri mai mare de 12 milioane euro.
Pentru cresterea considerabila a cifrei de afaceri cautam inca 100 de angajati.