UNIC IMOBILIARE in cautare de noi colegi

UNIC SIMPLY THE BEST SRL

23-01-2017 | EXPIRA LA 22-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam personal cu atitudine pozitiva, 18 ani impliniti ,dornic de afirmare, seriozitate si capacitatea de a lucra in echipa, intr-un mediu de lucru placut . Dorim angajați care să agreeze interacțiunea cu clienții, să fie creativi și flexibili, să lucreze cu pasiune și dăruire.

DE RETINUT: Numarul de telefon afisat este apelabil de LUNI pana VINERI in intervalul orar 09:30-17:30, sau SAMBATA in intervalul orar 10:00-16:00 in cazul in care mai aveti nevoie si de alte lamuriri, insa pentru selectie, va rugam sa atasati un CV la acest anunt, sau pe WEB: www.companiaunic.ro , iar daca veti fi ales va vom contacta pentru a stabili un prim interviu la sediul nostru situat pe Str. Dimitrie Bolintineanu Nr. 14.

"INCEARCA NU SA FII UN SUCCES, CI SA FII O VALOARE!"


CERINTE

Candidatul ideal:

- experienta in vanzari, minim 1 an;
- orientat pe rezultat, eficient, perseverent în atingerea obiectivelor;
- pozitiv, deschis și colaborativ în cadrul echipei sale;
- atent la nevoile clientului;
- concentrat pe soluții și flexibil cu fiecare client;
- perspicace, cu inițiativă și dornic să acumuleze noi informații despre oferte, produse;
- un bun utilizator al PC-ului;


BENEFICII OFERITE

Forma de angajare este PFA (in cazul in care nu aveti va trebui sa il infiintati in urma angajarii, costurile de infiintare sunt suportate de dvs.) , oferim pachet salarial atractiv, posibilitatea de a lucra intr-o companie in continua dezvoltare, impreuna cu o echipa tanara si dinamica.

Pachetul salarial este compus din:
- salariu fix;
- comisioane si bonusuri lunare, in functie de realizari;


DESCRIEREA FIRMEI

Intermedieri financiare si imobiliare

Intermediem orice tip de credit ( in domeniul locativ , ipotecar , nevoi personale , prima casa , refinantari , carduri de credit , carduri de cumparaturi , pensii , asigurari ) Intermediem vanzari , cumparari , inchirieri imobile. Clientul nostru=Partenerul nostru. Nu sustinem ca suntem cei mai buni in domeniu , insa sustinem ca suntem unici , ne recomanda cei 14 ani de experienta pe piata imobiliara si pe piata- financiar bancara; asa ca Incearca nu sa fii un succes , ci sa fii o valoare!Ne asteptam sa fiti unici.