TEHNICIAN SISTEME SECURITATE (SERVICE SI MENTENANTA)

AVITECH CO. SRL

23-04-2010 | EXPIRA LA 29-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- instalarea noilor echipamente, cablare structurata, diverse operatii de specialitate
- asigurare service si mentenanta in garantie si postgarantie
- intocmirea documentatiei necesare fiecarei interventii pentru o cat mai buna gestionare si remediere a defectiunii (fisa de interventie / fisa de intrare in service / proces verbal de predare primire)
- gestionarea interventiilor in functie de gradul de prioritate, stabilit de Manager-ul direct astfel incat sa se indeplineasca atributiile stabilite pentru ziua respectiva, alegandu-se traseul optim pentru indeplinirea lor
- adresarea clientilor in mod respectuos avand o atitudine corespunzatoare si explicarea clientului defectiunea survenita


CERINTE

- absolvent studii medii cu profil tehnic;
- studii superioare profil electric constituie avantaj substantial;
- cunostinte: instalatii de cablu pentru curenti slabi, instalare echipamente sisteme de alarma, control acces, antiefractie, antiincendiu, comunicatii, sonorizare, supraveghere video, interfonie / videointerfonie, automatizari porti/usi garaj, realizarea traseelor de cablu si tubulatura necesare instalatiilor de curenti slabi, etc.;
- experienta pe o pozitie similara reprezinta un avantaj;
- disponibilitate de deplasare in tara;
- experienta in lucrul cu echipamente electronice- notiuni de baza in lucrul cu instalatii de alimentare cu energie electrica;
- experienta in lucrari de retelistica - cablare, conectare, medii de transmisie, etc.;
- seriozitate, loialitate, bun simt, fara cazier judiciar;


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv; dezvoltare profesionala intr-un mediu tanar, competitiv.


DESCRIEREA FIRMEI

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima ora.

AVITECH ocupa de 9 ani o pozitie de varf pe piata romaneasca de profil, iar portofoliul de clienti reflecta increderea pe care a castigat-o in timp prin perseverenta si profesionalismul de care a dat dovada intotdeauna.

Astfel, am evoluat de la o firma ce isi concentra activitatea pe importul si comercializarea de videoproiectoare ajungand astazi o importanta corporatie ce furnizeaza solutii la cheie pentru toata gama de obiective civile si industriale. Suntem structurati pe patru divizii, fiecare cu domenii specializate de activitate: AVITECH Systems, AVITECH Audio-Video, AVITECH SmartHouse si AVITECH Service.

AVITECH are sediul central in Bucuresti si centre de supo

Ne-am propus sa va oferim solutii integrate si tehnologie de ultima ora, adaptate nevoilor dumneavoastra. Este convingerea noastra ca succesul si performanta se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate de lunga durata cu clientii nostri.

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima ora.

AVITECH ocupa de 9 ani o pozitie de varf pe piata romaneasca de profil, iar portofoliul de clienti reflecta increderea pe care a castigat-o in timp prin perseverenta si profesionalismul de care a dat dovada intotdeauna.

Astfel, am evoluat de la o firma ce isi concentra activitatea pe importul si comercializarea de videoproiectoare ajungand astazi o importanta corporatie ce furnizeaza solutii la cheie pentru toata gama de obiective civile si industriale.

Suntem structurati pe divizii specializate pe patru domenii de activitate: AVITECH Systems, AVITECH Audio-Video, AVITECH SmartHouse si AVITECH Service.

AVITECH Audio - Video s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training si a salilor de conferinta.

Solutiile oferite au la baza echipamente furnizate de cei mai importanti producatori la nivel mondial: Aethra, Tandberg.