Specialist / Expert Resurse Umane

FiaTest

10-03-2011 | EXPIRA LA 21-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Planifica activitatile in cadrul proiectelor din departament ;
- Urmareste executia proiectelor din departament;
- Ofera consultanta interna pentru dezvoltarea proiectelor din departament;


CERINTE

-3 - 5 ani experienta in resurse umane; Are experienta in proiecte de dezvoltare resurse umane
-Bune abilitati de coordonare a unei echipe de proiect, comunicare, lucru in echipa
-Bune abilitati de lucru cu calculatorul: Word, Excel, de preferat Power Point
-Cunostinte foarte bune de limba engleza – scris, vorbit
-Studii superioare


DESCRIEREA FIRMEI

Înfiinţată în 1990, societatea FIATEST este prima societate de consultanţă în domeniul managementului calităţii cu capital integral românesc, având o bogată experienţă în furnizarea de servicii de instruire şi consultanţă în domeniul sistemelor de management (calitate, mediu, securitatea muncii/informaţiei/alimentară).
FIATEST a dezvoltat constant domeniul de activitate adăugând competenţelor sale şi alte domenii precum managementul mediului, HACCP, securitatea informaţiei, securitatea ocupaţională, TQM, 6 SIGMA, Benchmarking, LEAN, Modelul de EXCELENŢĂ, Resurse Umane, Managementul Riscului, Evaluare de performanţe.
FIATEST este membru fondator al RELAR/RENAR - Asociaţia de Acreditare din România (1991), membru fondator al Uniunii Generale a Industriaşilor UGIR- 1903 (1992) şi al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (1990).
În anul 2000 FIATEST a făcut parte din consorţiul român-austriac-englez care a pregătit constituirea Premiului Român pentru Calitate "JM JURAN".
Din noiembrie 2003 FIATEST este membru general al EFQM – European Foundation for Quality Management – Administrator al Premiului European de EXCELENŢĂ, iar din 2005 este CONSULTANT licenţiat al EFQM pentru pregătirea de Evaluatori ai Modelului de Excelenţă.
Personalul FIATEST este format din personalităţi marcante în domeniul sistemelor de management şi TQM, evaluatori şi auditori de terţă parte recunoscuţi în Europa (EFQM, EOQ, DGQ) şi organismele de certificare româneşti (CERTIND, SIMTEX-OC), precum şi ai Fundaţiei Premiul Român pentru Calitate şi ai Fundaţiei Europene pentru Managementul Calităţii..
Având o activitate de peste 17 ani FIATEST a acordat consultanţă şi a adus în faza de certificare sau acreditare peste 300 de companii şi laboratoare cuprinse în referinţele firmei. De asemenea, în acest interval FIATEST a desfăşurat peste 450 de stagii de instruire în toate domeniile din infrastructura evaluării conformităţii, cu peste 10.000 participanţi. Dintre clienţii de marcă ai FIATEST menţionăm: BCR, Romaqua Borsec, ANOFM, ANSVSA, Primăria Braşov/Ploieşti/Arad/Craiova, Mittal Steel, UTI, Transelectrica.

FiaTest este FURNIZOR de FORMARE PROFESIONALĂ AUTORIZAT in sistemul naţional de formare permanentă a adulţilor pentru următoarele cursuri:
- Inspector Resurse Umane
- Comunicare
- Manager proiect
- Comunicare in limba romană
- Manager resurse umane
- Manager al sistemelor de management de mediu
- Auditor de mediu
- Auditor in domeniul calităţii
- Comunicare in limba engleză
- Formator
- Evaluator de competenţe profesionale
- Manager al sistemului de management al calităţii

Absolvenţii acestor cursuri primesc certificate avizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Egalităţii de Şanse.

FiaTest are o vastă experienţă in derularea a peste 40 de proiecte naţionale şi europene ( Leonardo da Vinci, Socrates, Phare, CALIST, PNCDI).