Reprezentant vanzari

Vegas Cosmetics

18-09-2007 | EXPIRA LA 18-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Recrutam reprezentanti de vanzari pentru Craiova- persoane comunicative, responsabile si mai ales serioase.


BENEFICII OFERITE

Reprezentantii primesc un comision de 33% din valoarea comenzilor si bonusuri atractive.
Nu se percep niciun fel de taxe de inscriere!

Firma este proaspat intrata pe piata din Craiova iar produsele sunt de calitate superioara multor altor produse din comert, prin urmare clientii sunt destul de usor de gasit.


DESCRIEREA FIRMEI

Vegas Cosmetics este un producator german de parfumuri si cosmetice nou intrat pe piata din Romania, care propune calitate maxima pentru produse si respect pentru clienti.

Aromele folosite pentru parfumurile Vegas provin de la firma Symrise, cel mai mare producator de esente de parfum din Germania si numarul 4 in lume, care produce esentele pentru cele mai cunoscute marci: Kenzo, Bvlgari, Cacharel, Calvin Klein, Moschino, Dior, Chanel, Lancome, Arden, Kenzo, Lagerfeld, Laura Biagiotti, Boss, Yves Saint Laurent etc.

Produsele Vegas sunt Apa de Parfum, cu o concentratie de ulei de parfum mai mare decat alte produse similare. In functie de tipul de piele si de dozare, mirosul se poate mentine pâna la 36 de ore.
Astfel, Vegas Cosmetics ofera 60 de parfumuri de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi de pe piata.

De asemenea, cosmeticele Vegas sunt de o calitate remarcabila, dovada fiind folosirea lor de profesionisti la teatru si film. Ele sunt bine tolerate si de persoanele cu alergii, care de regula trebuie sa renunte la cosmetice sau trebuie sa foloseasca produse mult mai scumpe.