PROGRAMATOR PHP

SC DIGITAL DREAMS DESIGN DDD SRL

11-03-2007 | EXPIRA LA 17-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

PROGRAMATOR PHP/JavaScript/HMTL/XML/CSS/MySQL


CERINTE

- Candidatul ideal trebuie sa prezinte cunostinte avansate de PHP, JavaScript, HMTL, XML, CSS, MySQL si Apache.
- Eventuale cunostinte de Joomla CMS, Flash ActionScript, precum si experienta in domeniul programarii constituie un avantaj dar nu sunt obligatorii.
- Canditatul trebuie sa fie o persoana comunicativa, ordonata, cu spirit de initiativa si capacitate de auto organizare in atingerea obiectivelor fata de datele de livrare anuntate.


BENEFICII OFERITE

- Salariul decent in functie de abilitati si experienta.

- Modalitate de promovare rapida,datorita rezultatelor exceptionale la locul de munca, program de lucru de la 9-18 zilnic, iar sambata pana la ora 13, deplina intelegere pentru studenti in perioadele de examen si posibilitatea de a lucra si a evolua intr-o echipa tanara.
- Bonusuri pentru indeplinirea deadline-urilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Digital Dreams Design - isi concentreaza intreaga activitate pe noile modele media pentru pagini de internet si continut digital al prezentarilor. Este scopul nostru sa creem noi modele publicitare inovatoare cu caracter informativ, atragatoare vizual si cel mai important eficiente in prezentarea calitatii organizatiei tale.
Noi producem marci inovatoare prin utilizarea mijloacelor digitale variate precum pagini de internet si cereri de dezvoltare, comert direct ,redactarea si intensificarea imagini, prezentari interactive pe CD, solutii multimedia.