Programator

Pop Service electronic HQ

31-12-2009 | EXPIRA LA 06-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bun¿ ziua,

Coordon¿m activitatea unui grup de firme rom¿ne¿ti, ¿n domeniul cercet¿rii, proiect¿rii, producerii si distribu¿iei de soft, tehnic¿ de calcul, electronice, electrotehnice, electrocasnice ¿i utilaje agricole ( tractoare, motosape, motocultoare, motocositoare, motofer¿straie, motopompe, generatoare, atomizoare ¿i accesorii ).

Suntem deschi¿i la orice fel de idee de colaborare serioas¿ ¿n domeniile mai sus men¿ionate, pentru c¿ ne-am propus s¿ avem puncte de lucru ¿n cat mai multe localit¿¿i din ROM¿NIA.

Finan¿¿m inven¿ii ¿i inova¿ii Rom¿ne¿ti.

Suntem interesa¿i s¿ angajem programatori.
Doresc sa facem multe, multe site-uri pentru Primarii.

O s¿ avem c¿teva mesaje ¿mpreun¿ pe messenger, p¿n¿ ne vom ¿nt¿lni, dac¿ este cazul.
Am demarat de pu¿in Timp, Proiectul - Mo¿ul Primariilor.

V¿ pricepe¿i ?

Daca DA, ¿n c¿t Timp pute¿i s¿-mi prezenta¿i ni¿te variante de astfel de site-uri ? Sunt interesat s¿ ¿ti¿i s¿ face¿i aceste site-uri de la zero, pentru c¿ nu angaj[m pe cei care iau unele site-uri f¿cute de al¿ii ¿i le completeaz¿....Dac¿ nu v¿ pricepe¿i at¿t de bine s¿ ne spune¿i de la ]nceput ¿i noi v¿ ajut¿m s¿ ¿nv¿¿a¿i a¿a ceva.

Dac¿ ¿ti¿i s¿ faceti asta, ¿ansele de angajare la una din firmele noastre sunt foarte mari, mai ales c¿ ¿nv¿¿¿m ¿mpreun¿ s¿ g¿sim continuu Pia¿¿ de desfacere.

Ulterior, veni¿i la sediul firmei noastre s¿ purt¿m o prima discu¿ie, referitor la o posibil¿ colaborare. Suntem interesa¿i s¿ g¿sim persoane cinstite, dinamice ¿i care ¿nvat¿ s¿ g¿ndeasc¿ eficient, cu care dorim s¿ lucr¿m o perioad¿ mare de timp fiind ajuta¿i s¿-¿i fac¿ propria lor firm¿.

A¿ avea dou¿ ¿ntreb¿ri de pus, la care am rug¿mintea s¿ r¿spunde¿i :
1. Dac¿ ar fi firma Dumneavoastr¿, cum a¿i face s¿ ave¿i rezultate extrem de bune la un astfel de Proiect cu Primariile ?
2. Ce-ar trebui sa facem s¿ obtinem Pia¿¿ de desfacere ¿n acest domeniu ?

V¿ rug¿m s¿ v¿ face¿i o programare, pentru a avea o prim¿ discu¿ie ¿mpreun¿, dar aceasta dup¿ ce comunic¿m pe messenger, a¿a cum am precizat acest lucru clar. Altfel nu.
De preferat este s¿ veni¿i Luni, Miercuri ¿i Vineri, intre orele 9h00-12h

Adresa:
Str. Severinului bl. 317 a,b. Craiova
tel : 0251 483627


Informa¿ii despre grupul nostru de firme :
www.popservice.ro
www.ruris.ro
www.bender.ro
www.zalmoxa.ro

Contact direct:
adipop@popservice.ro
ID : zalmoxa_adipop

O zi bun¿,
ing.Adrian Pop

PS. Primii pa¿i necesari ¿ntr-o posibil¿ colaborare !
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=2982#2984

Avem rug¿mintea s¿ v¿ ¿nscrie¿i pe acest forum, cu numele real al Dumneavoastr¿. S¿ d¿m dovad¿, ¿mpreun¿, de toat¿ bun¿voin¿a de care suntem ¿n stare pentru a comunica eficient ¿ntre noi. S¿ ¿ncerc¿m s¿ nu ne grabim ¿n aprecieri rapide, inutile, f¿r¿ s¿ ne d¿m r¿gazul s¿ ne cunoa¿tem. Este de preferat ca atunci cand intra¿i pe acest forum s¿ fi¿i vizibili ¿i pe mess, pentru c¿ cele mai multe discu¿ii dintre noi, se fac ¿n conferin¿¿. Prin acest mod ¿ncerc¿m s¿ ne cunoa¿tem mai rapid ¿i s¿ ne cizel¿m ideile.

Suntem preg¿ti¿i s¿ v¿ acord¿m tot sprijinul de care ave¿i nevoie pentru a demara Frumos in Via¿¿. V¿ sugerez s¿ ne acord¿m cu to¿ii ¿ansa de a comunica eficient pe cel mai serios ¿i necesar forum pentru Tinerii din Rom¿nia.


Depune¿i un CV care s¿ con¿in¿ ¿i ID-ul de pe Messenger, la rubrica :
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=27


CERINTE

seriozitate


BENEFICII OFERITE

Da


DESCRIEREA FIRMEI

Automatizari industriale