Operator comenzi

ELIT Romana

14-08-2009 | EXPIRA LA 20-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Operarea in baza de date a companiei, prelucrand eficient informatiile primite;
-Actualizarea si managementul bazei de date;
-Preluare, centralizare si transmitere comenzi de la clienti;
-Verificare stocuri conform sistemelor de urmarire (softuri specializate);
- receptie de marfa, asezarea acesteia la raft;
- coletare pentru distributie;
- intocmire documente specifice gestiunii (format clasic si pe calculator).


CERINTE

-Absolvent - cel putin studii medii;
-Cunostinte avansate operare PC (Excel, Word);
-Abilitati de comunicare;
-Abilitati de organizare foarte bune;
-Atentie la detalii;
-Responsabilitate;
-Domiciliul stabil in Craiova;
-Cunostinte operare in softuri specializate auto reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

-Un mediu de lucru dinamic in cadrul unei companii nationale;
-Pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem furnizori pe piata romaneasca ai binecunoscutelor firme: SACHS, BREMBO, TEXTAR, CONTITECH, ROSI, NGK, UFI si a altor producatori de prima mana. Toate aceste firme au o experienta indelungata in fabricarea pieselor pentru industria automobilului, specialisti de varf si tehnologiile cele mai moderne.
Ne straduim permanent sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri si de aceea extindem gama de produse prin atragerea unor noi furnizori. Unul dintre cele mai importante criterii de alegere il reprezinta indeplinirea standardelor internationale de calitate ISO 9001 si ISO 9002.
Structura sortimentului de piese auto livrate de firma noastra include atat piesele care se inlocuiesc cel mai frecvent cat si cele deosebit de importante din punctul de vedere al satisfacerii complete a cererii beneficiarilor. Acestia au in acest fel siguranta ca la noi isi vor putea procura intotdeauna, in conditii avantajoase, piesele de care au nevoie. Vanzarea pe teritoriul Romaniei este sprijinita consistent de existenta depozitului din Bucuresti, care gazduieste aproximativ 20.000 de repere permanent si imediat la dispozitia clientilor nostri. Stocurile sunt gestionate in timp real printr-o solutie hardware si software performanta, astfel ca la orice moment, prezenta oricarei piese poate fi verificata la cele 33 de filiale care compun Grupul Elit. Marfurile curente pot fi livrate imediat din stocul de la Bucuresti, iar cele din depozitul central in trei zile de la comanda.

www.elit.ro