Manager Departament Dezvoltare Software

Star Storage

26-07-2007 | EXPIRA LA 25-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Are ca pricipala activitate planificarea, organizarea, conducerea, coordonarea si controlul-evaluarea activitatilor personalului din subordine in directia realizarii obiectivelor stabilite precum si conceperea strategiei si coordonarea activitatilor de realizarea de programe informatice sau adaptari ale programelor informatice existente.

Responsabilitati:
- Raporteaza catre Directorul de Dezvoltare Software
- Supervizeaza, aproba analizele pentru sisteme informatice. Efectuarea analizei cuprinde intalniri cu beneficiarii aplicatiei si construirea modelului de sistem
- Supervizeaza activitatile de mentinere actuala a documentatiei proiectelor. Actualizeaza permanent documentatia proiectului pentru a reflecta realitatea din procesul de productie
- Gaseste solutii tehnice. Participa la elaborarea solutiilor tehnice pentru realizarea practica a proiectelor la care participa. Aproba solutiile finale alese.
- Supervizeaza activitatea de creare cod sursa pentru implementarea practica a proiectelor.
- Supervizeaza testarea primara a modulelor dezvoltate si a intregului proiect. Urmareste rezolvarea problemele aparute in urma testelor sau rapoartelor de defectiuni.
- Se instruieste permanent pentru mentinerea unui volum de cunostinte in domeniul sau de activitate in conformitate cu progresele tehnologice. Participa la cursurile de perfectionare organizate de firma sau de casele de software partenere ale acesteia. Instruieste membrii echipei mentinand un spirit de echipa.


CERINTE

- Studii Superioare tehnice (Automatica, Cibernetica, Informatica, Electronica)
- Experienta relevanta pe o pozitie similara: minim 2 ani
- Cunostinte / experienta:
- Cunoasterea de metodologii de management al proiectelor informatice
- Experienta in lucru cu tehnologiile Java (in special J2EE)
- Experienta in dezvoltarea de aplicatii web (in special JSP, Servlet)
- Abilitati de comunicare (oral si scris)
- Limba straina: engleza


BENEFICII OFERITE

- Dezvoltare profesionala continua
- Salariu atractiv + schema de motivare
- Posibilitati de afirmare si promovare
- Mediu de lucru modern
- Echipa tanara, dinamica, profesionista


DESCRIEREA FIRMEI

Dezvoltare Aplicatii de Business cu functionalitati de: arhivarea si managementul documentelor, workflow, input management pe platforma EMC Documentum - leader mondial in domeniul EMC (Enterprise Content Management)

Compania STAR STORAGE este partener pe partea de dezvoltare solutii software cu companii de top la nivel mondial: EMC (Documentum), IBM (Content Manager, WebSpere), Microsoft, Oracle, Abbyy (OCR)