Inginer Mentenanta

EuroTriade Romania

23-03-2011 | EXPIRA LA 22-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti oferi informatii tehnice, veti investiga erorile procesului de fabricatie (pentru ca personalul din subordine sa poata rezolva defectiunile utilajelor). Veti verifica daca utilajele sunt instalate si functioneaza conform specificatiilor tehnice, respectand planul de mentenanta. Veti mentine si dezvolta relatia cu furnizorii. Veti gestiona stocurile si veti analiza consumabilele necesare.


CERINTE

Sunteti absolvent al unei facultati de profil tehnic si aveti experienta relevanta intr-o companie multinationala, domeniul automotive in departamentul mentenanta.
Detineti cunostinte specifice domeniului mecanic si electronic si aveti cunostinte despre gestionarea si alocarea bugetelor. Vorbiti fluent limba engleza.


BENEFICII OFERITE

Veti avea posibilitatea de a lucra intr-o companie multinationala in plina extindere, cu un salariu fix si bonusuri.

Asteptam cu mare interes aplicatia dumneavoastra pe adresa iulia.petraru@eurotriade.com.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.