Director vanzari externe - RURIS

Pop Service electronic HQ

31-12-2009 | EXPIRA LA 06-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Buna ziua,

Coordonam activitatea unui grup de firme romanesti, in domeniul cercetarii, proiectarii, producerii si distributiei de soft, tehnica de calcul, electronice, electrotehnice, electrocasnice si utilaje agricole ( tractoare, motosape, motocultoare, motocositoare, motoferastraie, motopompe, generatoare, atomizoare si accesorii ).

Suntem deschisi la orice fel de idee de colaborare serioasa in domeniile mai sus mentionate, pentru ca ne-am propus sa avem puncte de lucru in cat mai multe localitati din ROMANIA.

Finantam inventii si inovatii Romanesti.

O sa avem cateva mesaje impreuna pe messenger, pana ne vom intalni, daca este cazul.

O sa va pun niste intrebari pentru a ne cunoaste cat mai rapid, la care as dori sa-mi dati un raspuns pe messenger. Nu altfel. Fara sa invatam sa comunicam, nu facem nimic. Mesajele comune, sunt redirectionate catre diverse persoane, pe un forum, care candideazapentru a forma si completa echipa de lucru. in acest fel, invatam unii de la altii ceea ce trebuie facut, astfel incat rezultatele sa fie din ce in ce mai bune.



Intrebari :

1. Daca vi se pune la dispozitie lunar, marfa de 500 de milioane, din care 15% din vanzari sunt pentru organizarea acestui sector, cum ati dezvolta echipa cu care veti lucra ?
2. Daca ar fi sa incepem cu vanzarea primului produs RURIS, cum l-ati vinde ? Dar doua ? s.a.m.d

3. Care sunt etapele de lucru efectiv, plecand de la aceste stocuri de marfa oferite, pe un an si pe urmatorii 5 ani ?
4. Dupa ce criterii ati angaja colabotarorii serviciului pe care-l infiintam in acest moment ?
5. Trebuie sa invatati cum functioneaza motoutilajele fabricate de noi. Cum credeti sa faceti acest lucru si in cat timp?





Ulterior, veniti la sediul firmei noastre sa purtam o prima discutie, referitor la o posibila colaborare. Suntem interesasi sa gasim persoane cinstite, dinamice si care invata sa gsndeasca eficient, cu care dorim sa lucram o perioadamare de timp la dezvoltarea sistemului de vanzari al firmei RURIS in Romania si in alte tari, mai ales ca dorim sa incepem proiectarea si fabricarea de tractoare Ruris.

Ar fi util sa aveti carnet de masina, categoria B.

Va rugam sa va facesi o programare, pentru a avea o prima discutie impreuna, dar aceasta dupa ce comunicam pe messenger, asa cum am precizat acest lucru clar. Altfel nu.
De preferat este sa veniti Luni, Miercuri si Vineri, intre orele 9h00-12h

Colaborarea cu grupul nostru de firme, este foarte avantajoasa. Aveti posibilitatea sa invatati... si sa deveniti in cativa ani de la simplu vanzator de utilaje pe la targuri si oboare, la Director de vanzari externe. Nu cred ca se poate ajunge Director bun de vanzari, daca nu se invata psihologia vanzarii directe. Depinde de capacitatea de intelegere si de implicarea Dumneavostra in firma noastra Noi va sprijinim.


Adresa:
Str. Severinului bl. 317 a,b. Craiova
tel : 0251 483627

Informatii despre grupul nostru de firme :
www.ruris.ro
www.popservice.ro
www.bender.ro
www.zalmoxa.ro

Contact direct:
adipop@popservice.ro
ID : zalmoxa_adipop

O zi bun??,
ing.Adrian Pop

PS. Primii pasi necesari intr-o posibila colaborare !

http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=60
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=387



Avem rugamintea sa va inscriesi pe acest forum, cu numele real al Dumneavoastra Repet, sa dam dovada, impreuna de toata bunavointa de care suntem in stare pentru a comunica eficient intre noi. Sa incercam sa nu ne grabim in aprecieri rapide, inutile, fara sa ne dam ragazul sa ne cunoastem.


CERINTE

Seriozitate


BENEFICII OFERITE

Da


DESCRIEREA FIRMEI

Automatizari industriale, utilaje agricole