Curier Craiova- Subcontractor

DHL International Romania

20-11-2007 | EXPIRA LA 20-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Activitate de curierat rapid (preluare / livrare colete de la clienti)
- Mediu de lucru dinamic si profesionist
- Program 8 ore / zi


CERINTE

- Domiciliul stabil in Craiova
- Bune abilitati de comunicare
- Persoana dinamica

Cerinte obligatorii:
- Experienta ca sofer - minim 2 ani
- Autoturism si telefon mobil propriu

Prezinta avantaj:

- Detinator/Asociat al unei firme sau Detinator al autorizatiei de functionare ca persoana fizica
sau
- Disponibilitatea de a obtine autorizatia de functionare ca persoana fizica


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

DHL este incepand cu 2002 parte a grupului Deutsche Post Word Net alaturi de companii precum Danzas si Deutsche Post Euro Express. Unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata mondiala DHL a devenit marca intregului grup incorporand toate celelalte brand-uri legate de serviciile de transport. Astfel, serviciile de curierat expres si logistica furnizate de catre membrele grupului sunt impartite in patru divizii: DHL Express, DHL Freight, DHL Danzas Air & Ocean si DHL Solutions.

DHL ofera clientilor sai solutii inovatoare adaptate la nevoile lor dintr-o singura sursa. Cu o experienta dovedita in domeniul solutiilor curieratului rapid expres international, aerian, naval si rutier, DHL combina acoperirea intinsa a retelei sale cu o buna intelegere a pietelor locale. Reteaua DHL acopera peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume si deserveste peste 1 milion de clienti. DHL detine tehnologie de ultima ora, iar cei peste 150,000 de angajati incearca sa depaseasca asteptarile clientilor oferind garantia unor servicii rapide si de incredere.

Pentru DHL oamenii sunt cel mai important bun al companiei, iar Departamentul de Resurse Umane devine o piesa esentiala in sprijinirea obiectivelor strategice ale companiei. Aceasta perspectiva este transpusa in practica prin recrutarea de profesionisti pe baza unui set de competente bine definit, recompensand performanta si incurajand asumarea deplina a responsabilitatii in cazul slabei performante, promovand flexibilitatea si colegialitatea la locul de munca si pastrand integritatea comunicarii.
DHL investeste in oameni si dezvoltarea lor, programe de cursuri, de evaluare si dezvoltare a personalului sunt investitii pe termeni lung, de pe urma carora beneficiaza toate cele trei parti aflate in relatie directa pe piata: client – angajat – organizatie.

Astazi, cand spui DHL, spui seriozitate, profesionalism si rapiditate. Inseamna increderea intr-un lucru bine facut, certitudinea ca orice detaliu este prevazut si pus la punct.

DHL. WE MOVE THE WORLD!