Coordonator SSM (santier)

AllJobs4All

06-06-2011 | EXPIRA LA 06-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scopul general al postului il constituie organizarea, coordonarea si monitorizarea activitatilor de prevenire si protectie, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare .

- Asigura obtinerea autorizatiei de functionare din punctul de vedere al SSM, inainte de inceperea oricarei activitati.
- Intocmeste un plan de prevenire si protectie bazat pe evaluarea riscurilor, pe care sa il aplice corespunzator conditiilor de munca specifice unitatii.
- Verifica cunoasterea si aplicarea de catre toti lucratorii a masurilor prevazute in planul de prevenire si protectie, precum si a atributiilor si responsabilitatilor ce le revin in domeniul securitatii si sanatatii in munca, stabilite prin fisa postului.
- Tine evidenta meseriilor si a profesiilor prevazute de legislatia specifica, pentru care este necesara autorizarea exercitarii lor.
- Informeaza angajatorul, in scris, asupra deficientelor constatate in timpul controalelor
efectuate
- Identifica echipamentele individuale de protectie necesare si intocmeste necesarul de dotare a lucratorilor cu echipament individual de protectie.
- Tine evidenta echipamentelor de munca si urmareste ca verificarile periodice si, daca este cazul, incercarile periodice ale echipamentelor de munca sa fie efectuate de persoane competente.
- Intocmeste intreaga documentatie cu privire la obtinerea avizelor, acordurilor si autorizatiilor de mediu


CERINTE

- Absolvent de studii superioare de scurta sau lunga durata in domeniul tehnic.
- Certificat de abilitare pentru functia de coordonator in materie de sanatate si securitate in munca.
- Cunostinte excelente de legislatie generala si specifica de protectie a muncii.
- Responsabilitate si meticulozitate.
- Putere de decizie si asumarea responsabilitatii.
- Spirit de ordine si disciplina.


DESCRIEREA FIRMEI

AllJobs4All este un proiect AllConsulting Group ce a luat nastere pentru a veni in intampinarea necesitatilor de resurse umane ale clientilor nostri. Scopul proiectului este de a aduce o perspectiva inovatoare in abordarea proceselor de Recrutare si Selectie, Evaluare, Motivare, Diagnoza Organizationala si Consiliere in Cariera, de a sustine si incuraja companiile in utilizarea optima a elementelor de Management al Resurselor Umane.

Proiectam, planificam si construim cariere de succes, pentru oameni de succes, in organizatii de succes, prin simplul fapt ca avem rabdarea, inteligenta si tenacitatea de a descoperi potentiale si a le orienta adecvat! (mai multe detalii pe www.alljobs4all.ro)